Gode grunner for å reise på langtidsferie med Solgruppen

Solgruppen er en turarrangør som siden 1994 har arrangert og skreddersydd reiser, primært for seniorer som ønsker å ta turen til Spania eller Thailand. Her kan du lese om hva som gjør Solgruppen til en god langtidsferie aktør.

Reis når du vil, vær så lenge du vil

Vi tilrettelegger reiser etter kundens ønske

Nettbretthjelp Solgruppen

En reise med Solgruppen kan bli akkurat slik du ønsker deg. Du velger selv den flyplassen du vil reise fra, hvor du vil bo under oppholdet og selvsagt hvor lenge du ønsker å være der. Våre guider på destinasjonen er behjelpelig om du skulle ha spørsmål underveis i oppholdet.

 

Trygghet

Din trygghet - vårt ansvar

Trygghet på reise med Solgruppen

Vi skreddersyr din reise ut i fra dine behov til bostedet, destinasjonen o.l. Vi tilrettelegger din reise på flyplassen dersom du har behov for assistanse, og vi kan på de fleste steder tilby leie av hjelpemidler under oppholdet. Vi har norske og/eller norsktalende reiseledere på destinasjonene og døgn åpen vakttelefon til både reiseledere og lege.

 

Fellesskap og trivsel

Fellesskap og inkluderende aktiviteter

Fellesskap og inkluderende aktiviteter med Solgruppen

Sosialt fellesskap og godt humør er viktig for oss. Vi tilbyr inkluderende og hyggelige aktiviteter på destinasjonene. Våre reiseledere arrangerer aktiviteter som for eksempel felles trimturer, boccia, felles måltider, bingo og quiz. Solgruppen har også mange gjester som reiser alene, og kommer igjen år etter år. En av de viktigste årsakene til dette er nettopp dette fellesskapet.

 

Reis alene

På egen hånd, men ikke alene

Gåtur i appelsinlunder

Når du reiser med Solgruppen kan du være så sosial som du selv ønsker. Mange av våre gjester reiser alene av ulike årsaker, men vi legger opp til både treff, aktiviteter og utflukter som våre gjester kan være med på. Med Solgruppen kan du reise alene, men likevel være sammen andre og kanskje få nye reisevenner.

 

Helsebringende effekt

Energipåfyll i varmere strøk

Helsebringende effekt med langtidsferie

Med langtidsferie til varmere strøk unngår du snø/slaps, isbelagte fortau og lange dager innendørs. Solen og varmen har dokumentert helsebringende effekt på kroppen og livsgleden øker. Lev det gode liv på langtidsferie.

 

Reiseglede

Opplev lokal kultur og historie

Opplev lokal kultur og historie på utflukter med Solgruppen

Solgruppen arrangerer ukentlig interessante og innholdsrike utflukter som gir gjestene mulighet til å få nye impulser på sin langtidsferie. Historie, geografi, kultur, mat og drikke – her er noe for enhver smak. Opplev noe, vær sosial og lær sammen med andre.

Se vår informasjonsfilmLegg igjen en kommentar