Hvorfor reise på langtidsferie med Solgruppen?

Over flere år har vi utviklet et langtidsferieprodukt som er i henhold til Solgruppens verdier; reiseglede, trygghet, trivsel og fellesskap. Det hele begynte i Albir på Costa-Blanca kysten i Spania før vi utvidet med Gran Canaria i 2010 og Thailand.

Promenaden i Puerto Rico


Trygghet 

Når en kunde tar kontakt med oss, arbeider våre reisekonsulenter for å tilrettelegge en langtidsferie etter kundens behov og ønsker. Vi ønsker denne kontakten, og det er derfor man ikke kan bestille reisen på nettet uten å ha vært i kontakt med oss først. Vi har norske reiseledere på destinasjonene som jobber for at gjestene skal få en trygg og bekymringsløs hverdag i sitt nye hjem i solen. Langtidsferie med Solgruppen begynner når man møter en av våre reiseledere på flyplassen. På bussen fra flyplassen til bostedet får man utdelt aktivitetsprogram og informasjon om blant annet treffetider, døgnåpen vakttelefon og annen nyttig informasjon. Solgruppen er så klart medlem av reisegarantifondet. 

 Reiseleder Hanne med gjest

 Reiseleder Christian med nettbrett kurs for gjester


 

Pause fra snø og kulde

Ikke bare er det deilig med en pause fra snø og kulde, det gir også helsegevinst på flere måter. Med langtidsreise til varmere strøk unngår du risikoen med isbelagte fortau. Gjennom solrike dager i varmere strøk vil kroppen knytte til seg Vitamin D, noe som er vanskelig i mørke vinterdager hjemme i Norge. Et mildere klima gir mindre ledd og muskelsmerter.   

Promenaden i Albir


 

Fellesskap og trivsel

Solgruppen har også mange enslige gjester som kommer igjen år etter år. En av de viktigste årsakene til dette er at vi har inkluderende og hyggelige aktiviteter på destinasjonene. Våre reiseledere arrangerer aktiviteter som for eksempel felles trimturer, boccia, felles måltider, bingo, quiz. Mange av våre gjester får seg nye bekjentskaper på langtidsferie med Solgruppen, og disse møter de igjen år etter år. Du kan lese om Marit Pettersen fra Frøya som reiste som enslig med Solgruppen ved å trykke her.

Boccia i Albir med Solgruppen
Felles trimtur i Albir

 

Reiseglede - morsomme og interessante utflukter

Solgruppen arrangerer ukentlig interessante og morsomme utflukter som gir gjestene mulighet til å få og ta til seg nye impulser på sin langtidsferie. På facebook gruppen Solgruppen Spania kan du lese om og se bilder fra utflukter ut fra Albir.

Utflukt med Solgruppen
Utflukt med Solgruppen Gran Canaria

 

 Har du lyst til å dele din reiseopplevelse med Solgruppen? Legg gjerne igjen en tekst i kommentarfeltet under. Du kan også dele blogginnlegget på facebook ved å trykke på knappen del. Dersom du ønsker mer informasjon kan du ringe oss på telefon 73 53 50 12 eller bestill vår katalog

 

Se vår informasjonsfilmLegg igjen en kommentar