Pakketips for langtidsferie i Spania

Vi deler våre beste råd og pakketips fra mange år som tilbyder av langtidsreiser til Albir på Costa Blanca kysten i Spania. Vi får ofte spørsmål om hva som er lurt å pakke med i bagasjen når man skal på langtidsferie.

Eldre reisende med Solgruppen

Reisebevis 3-4 uker før avreise

Alle som reiser med Solgruppen får tilsendt reisebevis 3-4 uker før avreise. Her får man all nødvendig informasjon for reisen, slik som for eks. flytider, ref. nr til fly, bagasjeregler og annen praktisk informasjon. Det følger også med destinasjonsspesifikk informasjon.

Pakketips for langtidsferie

Reisedokumenter

Ta med alle nødvendige reisedokumenter som reisebevis fra Solgruppen, pass, bankkort, forsikringsdokument og annen viktig informasjon. Det kan også være lurt å ta med en bildekopi av passet, dersom det forsvinner eller blir stjålet under reisen. Behold en kopi hjemme og ta med en på tur.

Bagsjelapp fra Solgruppen gjør kofferten gjenkjennbar

Gjenkjennbar koffert på bagasjebåndet

For Solgruppens kunder har vi laget vår egen gule bagasjelapp som skiller Solgruppens kunder fra andre reisende. Den bidrar til å gjøre din bagasje gjenkjennbar på bagasjebåndet. I tillegg er den også nyttig for våre reiseledere som møter deg på flyplassen ved ankomst. Ikke glem den gule bagasjelappen og husk på å notere navn og telefonnr!

Par med koffert og bagasjelapp fra Solgruppen

Klær og skotøy

Pakk variert tøy. Vi anbefaler tøfler for gjester som reiser på vinteren. Hør med oss om månedlig oversikt over klima og vær. På vinteren kan det være 20 grader om dagen, men bare fire-fem grader om kvelden.

Kamera og ladere

Ikke glem å ta med deg kamera så du får foreviget øyeblikkene. Ladere glemmes lett under pakkingen! Ta også med bærbar pc eller nettbrett. Internett er stort sett tilgjengelig overalt i dag. Med nettbrett eller bærbar pc er det enkelt å holde seg oppdatert på nyheter. I tillegg er det en fin måte å holde kontakten med familien hjemme.

Langtidsferie i Spania med fellesskap

Medisiner og reiseapotek

Kontakt legen din for å få en bekreftelse, på engelsk, på bruken av medisiner du må ha med. Ta med deg et reiseapotek med dine medisiner og enkelt førstehjelpsutstyr.

Legg igjen en kommentar