Albir er ett rolig sted, men noe støy kan forekomme fra lokal trafikk, restauranter og barer på kveldstid. Gjennom våre soler(hotelrangering) gir vi deg en indikasjon på vår subjektive mening om bostedets standard. Leilighetshotellene har stort sett 1 soverom, noen få har 2, og ett har 3. Leilighetene er enkelt utstyrt og enkelt møblert, og kan ha noe begrenset belysning og skapplass. Alle har kjøkkenkrok med nødvendig utstyr, samt bad med dusj eller badekar. Hotel Kaktus har dobbeltrom med bad, samt noen studioleiligheter med mulighet for å lage enkle måltider.

Albir Playa Hotel & Spa har dobbeltrom med bad. Rengjøring skjer ukentlig, oftere på noen bosteder. Strøm og vann er svært kostbart i Spania.  For å unngå høye kostnader råder vi alle til måtehold. Spesifikke leilighetsønsker mottas og videreformidles, men vi kan aldri garantere dette! Solgruppen kan ikke holdes ansvarlig for manglende TV- og internettsignaler, som kan påvirkes ved mye regn, storm og vind. Ved feil eller mangler, kontakt først resepsjonen, deretter vårt servicepersonell. På kartet under ser du alle våre bosteder i Albir, trykk på for å forstørre
Vi skreddersyr kort- og langtidsferie til Albir. Derfor bestemmer du selv når du vil reise, hvor lenge du ønsker å være, hvilket bosted du ønsker å bo på og hvor du ønsker å reise fra. Slik går du frem for å forespørre pris:


1. Finn et bosted du liker fra listen under
2. Bestem deg for reiseperiode og reiselengde
3. Ring oss på telefon 73 53 50 12 eller bruk "Send forespørsel" knappen som ligger på bostedsiden.
4. Du får et uforpliktende tilbud fra oss på skreddersydd kort- og langtidsferie, enten over telefon eller på mail.

Dersom du er i Trondheim må du gjerne komme innom våre kontorer for en reiseprat i Thomas Angells gate 22.


Lyse og trivelige leiligheter nært strandpromenaden i Albir. Godt utstyrt. Balkong med utsikt mot Hotel Kaktus og Fundacion Frax, ca 100 m til stranden. Leilighetene har 1 soverom, kjøkken med kokeplater, mikro, brødrister og kaffetrakter, stue med sovesofa, 1 bad med dusj, vaskerom, klimaanlegg. Tv med norske kanaler og wifi. Balkong med utsikt mot Hotel Kaktus og Fundacion Frax, ca 100 m til stranden. Heis i bygget.

Se mer

Sentralt beliggende leilighetskompleks like ved ”det tørre elveleiet” og drivingrange( golfbane ). Bare 100m fra strand og hovedgate. Alle leilighetene har balkong som enten har utsikt mot golfbanen eller mot elveleiet med morgen- eller ettermiddagssol. En leilighet på Albir Azul er perfekt for 2-4 personer, venner, par eller en familie.

Se mer

Albir Garden er et leilighetshotell med 2-roms leiligheter fordelt i et hovedbygg og flere lavblokker. På Albir Garden er det en stor restaurant med mulighet for å kjøpe frokost, lunsj og middag. Hotellet har også egen stor bar ved siden av resepsjonen med aktiviteter/underholdning. Albir Garden ligger i et rolig område, nært hovedgaten i Albir.

Se mer

Et flott 4-stjerners hotell sentralt i Albir nært til matbutikker, hovedgaten, vårt service-kontor og Bok-Cafe’n. Hotellet holder en høy standard og har blant annet et fint uteområde med svømmebasseng, utendørs jacuzzi og koselig hage. I tillegg har hotellet ett eget spa hvor man kan nyte diverse behandlinger som f.eks ansiktspleie, massasje og lignende.

Se mer

Albir Parc er ett privat leilighetskompleks sentralt i Albir, nært vår servicekontor og Bok-Cafe`n. Stor leilighet med 2 soverom og 2 bad (dusj i badekar). Komplekeset har ett stort koselig fellesområde med basseng og gressplen.

 

Se mer

Albir Plaza er et leilighetskompleks med 3-roms leiligheter. Albir Plaza er lokalisert i nærheten av vårt servicekontor og hovedgaten i Albir. Leilighetene er i 2 etasjer, med 2 soverom, stue og balkong med gode solforhold og bord med plass til 4. Komplekset har et fint bassengområde.

Se mer

Casa Torres er en koselig spansk villa beliggende i nordenden av Albir. Her disponerer vi hele 1 etg, med 4 enheter på bakkeplan - alle nyrenoverte. 2 studioleiligheter beregnet på 1 person (max 2) og 2 leiligheter for 2 eller flere personer. Alle leilighetene har tilgang på fine uteområder, med blant annet en stor grill som gjester kan bruke fritt.

Se mer

Beliggende i et rolig strøk i Albir. Anlegget har tre 3-etasjes bygninger med totalt 17 leiligheter. Komplekset ligger ikke langt fra hovedgaten, Den norske Bok-Cafe`n og Solgruppens kontor. Koselig uteområdet med basseng. Leiligheter på bakkeplan har hage med grill.

Se mer

Florida er ett moderne leilighetskompleks med en koselig hage og uteområde med basseng. Flotte, godt utstyrte leiligheter. Florida ligger veldig sentralt like ved supermarked og nær hovedgaten i Albir og Solgruppens servicekontor. Bussholdeplass like ved. Ingen resepsjon og ingen safe. 

Se mer

Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.

Slipp enkeltromstillegg i perioder!*

Kampanjepriser på opphold når man reiser alene - vi trekker fra enkeltromstillegget i disse periodene:

  • 26.10.2019 - 21.12.2019
  • 01.01.2020 - 01.02.2020
  • 18.04.2020 - 06.06.2020

 *Gjelder opphold i standard dobbeltrom inkl halvpensjon. Ved jul og nyttår gjelder spesielle betingelser for halvepensjon. 

 

Se mer

Las Terrazas del Albir er et koselig hotell som ligger sentralt i forhold til sentrum og stranden. Med variasjon i 2-roms leiligheter og 1-roms studioleiligheter egner Las Terrazas seg både for enslig reisende og par.

Se mer

På Los Alamos bor du på moderne leiligheter i umiddelbar nærhet til både sentrum og stranden med den flotte promenaden. Leilighetskomplekset har et felles hageområde med basseng.

Se mer

Mundaka er et koselig leilighetshotell som ligger idyllisk til i den vakre fjellsiden i Albir. Dette hotellet er fint for de som liker å spasere, da det er bakker opp fra stranden og sentrum av Albir. Anlegget ligger tilbaketrukket i et rolig område og består av 3 blokker med totalt 20 leiligheter. Det er flotte turstier i området. Det er lagt opp til handledager der matvarer blir kjørt hjem for deg.

Se mer

Leiligheter som ligger i samme bygg som vårt servicekontor. Leiligheten har to balkonger, den ene med morgensol.

Se mer

 Vidalbir ligger like ved hovedgata i Albir og ikke langt fra Solgruppens servicekontor og Den Norske Bok-Cafe`n. Komplekset har en takterrasse med gode solforhold og solsenger. Bassenget ligger delvis i skyggesiden uten de beste solforholdene.

Se mer