Albir er ett rolig sted, men noe støy kan forekomme fra lokal trafikk, restauranter og barer på kveldstid. Gjennom våre soler(hotelrangering) gir vi deg en indikasjon på vår subjektive mening om bostedets standard. Leilighetshotellene har stort sett 1 soverom, noen få har 2, og ett har 3. Leilighetene er enkelt utstyrt og enkelt møblert, og kan ha noe begrenset belysning og skapplass. Alle har kjøkkenkrok med nødvendig utstyr, samt bad med dusj eller badekar. Hotel Kaktus har dobbeltrom med bad, samt noen studioleiligheter med mulighet for å lage enkle måltider.

Albir Playa Hotel & Spa har dobbeltrom med bad. Rengjøring skjer ukentlig, oftere på noen bosteder. Strøm og vann er svært kostbart i Spania.  For å unngå høye kostnader råder vi alle til måtehold. Spesifikke leilighetsønsker mottas og videreformidles, men vi kan aldri garantere dette! Solgruppen kan ikke holdes ansvarlig for manglende TV- og internettsignaler, som kan påvirkes ved mye regn, storm og vind. Ved feil eller mangler, kontakt først resepsjonen, deretter vårt servicepersonell. På kartet under ser du alle våre bosteder i Albir, trykk på for å forstørre
Vi skreddersyr kort- og langtidsferie til Albir. Derfor bestemmer du selv når du vil reise, hvor lenge du ønsker å være, hvilket bosted du ønsker å bo på og hvor du ønsker å reise fra. Slik går du frem for å forespørre pris:


1. Finn et bosted du liker fra listen under
2. Bestem deg for reiseperiode og reiselengde
3. Ring oss på telefon 73 53 50 12 eller bruk "Send forespørsel" knappen som ligger på bostedsiden.
4. Du får et uforpliktende tilbud fra oss på skreddersydd kort- og langtidsferie, enten over telefon eller på mail.

Dersom du er i Trondheim må du gjerne komme innom våre kontorer for en reiseprat i Thomas Angells gate 22.


Anlegget som mange kjenner som tidligere Reuma Sol, heter nå Alfas Oasis og drives av et spansk selskap. Vi gleder oss over at vi igjen kan tilby reiser til dette flotte stedet  - ditt sted for helse/livsglede, trening og ferie.  Solgruppen tilbyr reiser hit primært fra september - midten av juni. 
Alfas Oasis ligger idyllisk til i appelsinlunden. Solgruppen har eget kontor her  (bemannet i perioder vi har grupper på bostedet) og hotellresepsjonen er åpen 24 t.
Det er anledning til å få fysioterapi, her er norsktalende sykepleier og lege på forespørsel.
Se mer

Sun Palace Albir er et flott hotell som ligger 600 meter fra Albirstranden. Hotellet har romslige rom med møblert balkong, Rommene er godt utstyrt med TV, klimaanlegg, eget bad med hårføner. Gratis Wifi.

På anlegget er det også et eget SPA med boblebad, badstue og tyrkisk bad. Her er også innendørsbasseng og treningsrom.

Resepsjonen er døgnåpen.

Hotellet har egen Shuttlebuss som går den korte turen tur/retur Albir.

Se mer

Sentralt beliggende leilighetskompleks like ved ”det tørre elveleiet” og drivingrange( golfbane ). Bare 100m fra strand og hovedgate. Alle leilighetene har balkong som enten har utsikt mot golfbanen eller mot elveleiet med morgen- eller ettermiddagssol. En leilighet på Albir Azul er perfekt for 2-4 personer, venner, par eller en familie. 

* Spesielle betingelser gjelder. 

Se mer

Albir Garden er et leilighetshotell med 2-roms leiligheter fordelt i et hovedbygg og flere lavblokker. På Albir Garden er det en stor restaurant med mulighet for å kjøpe frokost, lunsj og middag. Hotellet har også egen stor bar ved siden av resepsjonen med aktiviteter/underholdning. Albir Garden ligger i et rolig område, nært hovedgaten i Albir.

Se mer

Et flott 4-stjerners hotell sentralt i Albir nært til matbutikker, hovedgaten, vårt service-kontor og Bok-Cafe’n. Hotellet holder en høy standard og har blant annet et fint uteområde med svømmebasseng, utendørs jacuzzi og koselig hage. I tillegg har hotellet ett eget spa hvor man kan nyte diverse behandlinger som f.eks ansiktspleie, massasje og lignende.

Se mer

Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum. 

Se mer

På Los Alamos bor du på moderne leiligheter i umiddelbar nærhet til både sentrum og stranden med den flotte promenaden. Leilighetskomplekset har et felles hageområde med basseng.

Se mer

Mundaka er et koselig leilighetshotell som ligger idyllisk til i den vakre fjellsiden i Albir. Dette hotellet er fint for de som liker å spasere, da det er noen slake bakker opp fra stranden og sentrum av Albir. Anlegget ligger tilbaketrukket i et rolig område og består av 3 blokker med totalt 20 leiligheter. Det er flotte turstier i området. Det er lagt opp til handledager der matvarer blir kjørt hjem for deg.

Se mer