Fysikalsk behandling Albir

Fysioterapibehandling i Albir

Ta kontakt med oss på solgruppen@solgruppen.no eller ring oss på 73535012 for informasjon ang fysioterapibehandling under din reise.

Behandlingen må forhåndsbestilles hos Solgruppen, helst når man bestiller turen, men senest 4 uker før avreise. 

 

Slik går du frem

1. Bestill din pakkereise til Albir, gjennom Solgruppen.
Vi hjelper deg med å finne egnet bosted, reisedatoer og reiselengde. (Se link for våre bosteder og beskrivelse av Albir og våre reisetyper).
2. Solgruppen formidler kontakt med fysioterapeut
Vårt servicepersonell legger til rette for behandlingen. Solgruppen har ingen forutsetning for å uttale seg om diagnoser og / eller behandlingsform, lengde o.l. Dette vil fysioterapeuten være hovedansvarlig for.
4. Behandling pågår under oppholdet ditt.
Antall behandlinger avhenger av tilstand og vil bestemmes etter første møte.. Kombinasjonen reise, trygghet, felleskap og behandling har dokumentert helsebringende effekt.
5. Etter hjemkomst må du selv søke refusjon hos Nav / Helfo.
Fysioterapeuten er behjelpelig med å fylle ut alle nødvendige dokumenter som man behøver for innsendingen til Nav / Helfo.

 

Du trenger ikke forhåndsgodkjenning fra HELFO. Med det nye systemet for fysioterapi i utlandet betaler pasienten for behandlingene og søker om refusjon hos HELFO i etterkant.

Innsending av dokumenter til Helfo

Fysioterapeuten fyller ut alle nødvendige dokumenter for pasienter mot et administrasjonsgebyr. Kravet må sendes til Helfo innen seks måneder fra behandlingsdato.Les mer på HELFOs egne sider.

Kravet sendes til: Helfo, Postboks 2415, 3104 Tønsberg

 

Frikort:

Les mer frikort her: https://helsenorge.no/behandling-i-utlandet/fysioterapi-og-manuellterapi-i-eu-eos


Behandlingsformer

Fysioterapi AlbirFysioterapi
Gruppetrening AlbirGruppetrening
Trening i oppvarmet bassengTrening i oppvarmet basseng
Massasje i AlbirMassasje
Personlig trening AlbirPersonlig trening
Triggerpunkt behandling AlbirTriggerpunkt behandling

Lege / Leie hjelpemidler

Vårt personale er behjelpelig med å sette deg i kontakt med lege under ditt opphold om dette er nødvendig. Du får også leie hjelpemidler som gåstol, rullestol, scooter, toalettforhøyer, lift etc. på vårt servicekontor, eller man kan bestille det på forhånd hos Solgruppen.