Bridge i solfylte Albir vår 23 - 1000.- i rabatt på de 10 første plassene!

Ledig


 

Solgruppen inviterer til den populære Bridgereisen i Albir.

Vi skal bo på strandhotellet Kaktus. Hotellet har beliggenhet på den flotte strandpromenaden. Nyt utsikten fra takterrassen, utearealene, basseng og baren med musikk på kveldene. Her møter du bridgespillere fra hele landet. Vi spiller bridge 7 dager i uken. Bridgespillere fra hele landet.Ikke vær redd for å reise alene, her er vi som en ”storfamilie” på tur.

 

   

 

 


Vi reiser med direktefly fra flere av de norske flyplassene. Om du ikke har mulighet til å reise med direktefly så vil vi være behjelpelig med å legge opp reisen med tilslutningsfly.

Halvdagsutflukt til Bodega Mendoza

   

Bli med til den kjente bodegaen Mendoza som ligger kun 10 min. fra Albir. Bodega Mendoza ble grunnlagt på slutten av 70-tallet og familie-bodegaen er kjent over hele verden. Vinen herfra er meget populær blant nordmenn i området og hjemme i Norge. Her får vi en omvisning og får se deres prosess fra begynnelse til ferdig produkt.

Etter omvisningen blir det vinsmaking (7 forskjellige typer) ute i frisk luft i en tradisjonell Rui-Rau, et typisk uthus hvor man tørket druer i gamle dager. Vi får servert småretter sammen med vinen.

Denne eksklusive turen må bestilles samtidig som turen din. Begrenset antall plasser.

Pris for denne utflukten er kr. 420 pr person (utflukten er ikke inkludert i prisen for Bridgereisen)

Ønsker du å tilbringe lengre tid i solfylte Albir, kan oppholdet utvides.
Velg selv varighet og om du vil bo på hotell eller i leilighet.
RIng oss for tilbud idag på 73 53 50 12.

Bridgeprogram 

Formiddag: Temadager hver dag fra 09:30 - 10:00 og 12 spills fasit hver dag fra 10:00 - 12:00. 4 runder á 3 spill. Prisen er 5 euro pr. spiller. Minimum 3 bord. Premiering på fasitbridge er vin.

Ettermiddag: 24 spill Monrad hver dag 15:30 - 19:15 8 runder a 3 spill. Premieres etter A og B puljer.  Prisen er 10 euro pr. spiller.
Pengepremier og 2 spurtpremier hver kveld (vin).


Priser oppgitt på bridgeturneringer gjelder for medlemmer av Norsk Bridgeforbund som er med på Solgruppenturen. 
Ledere:  Kjell Ove Helmersen & Matias Stokke

Inkludert i prisen

 

  • Flytransport t/r Norge -Alicante
  • Transfer t/ fra flyplass på destinasjon - hotellet
  • Opphold i dbl rom inkl. 1/2 pensjon (frokost & middag) med vin & vann til maten
  • 2 lunsjer på hotellet
  • 2 felles middager med quiz på Bok-Cafe´n
  • Solgruppens reiselederservice og aktivitetsprogram

PRISINFORMASJON
Oppgitt pris er med avgang fra Trondheim eller Oslo. Forbehold om tillegg i pris for avreise fra andre flyplasser. Halvdagsutflukt til Mendoza er ikke inkludert.

Enkeltromstillegg kr 230.- pr natt.

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Hotel Kaktus

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
11.04.2023 Trondheim 2 uker Hotel Kaktus Std dobbeltrom inkl halvpensjon 17 990,- 16,990,- 3 220,- Ledig Bestill


Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.