Andalucia rundt med sydenferie i Albir

Ledig


Vi gjentar den tradisjonelle høstturen og tar dere med på en 8 dagers innholdsrik busstur i fascinerende Andalucia. Vi flyr til Malaga og besøker mange kjente og litt ukjente perler. Foruten Solgruppens reiseledere blir det også flere dyktige lokal- guider og reiseleder oversetter. Vi ankommer Albir 03.10 og man velger selv mellom hotell og leiligheter og hvor lenge man ønsker å være før man flyr hjem til Norge.


Anita Bekken er reiseleder
Anita Bekken
Anita er med som reiseleder og reisevert Rigmor er med og har trim, gåturer, og holder i liv i 6èr klubben i Albir, hvor alle er velkommen.(6èr klubben er en sosial sammenkomst klokken 1800 før man går ut å spiser middag sammen).
Malaga
En kanskje litt glemt vakker by som de fleste kun kjører igjennom på vei ut til kysten. En kulturell metropol med man- ge museer og en interressant gamleby. Byens mest kjente sønn er Pablo Picas- so. Nr. 2 er kanskje Antonio Banderas. Det blir sightseeing og tid på egen hånd til bl.a å besøke Picassomuseet.
Ronda
Denne perlen av en by ligger 723 m.o.h ved en dyp elveravine som deler byen i to deler. Dette er en av Spanias vakreste byer og den 3. mest besøkte i Andalucia. Maurerne døpte denne spektakulære småbyen om til Izna-Rand-Onda og den kan bokstavelig talt ta pusten fra deg.

Sevilla
Andalucias hovedstad er fascinerende og mystisk og har mange severdigheter å by på. Dens historiske bydeler har inspirert mange poeter, musikere og kunstnere ver- den over. Sevilla er en av Europas eldste byer. Allerede tidlig i middelalderen var det en kosmopolitisk by og på 1500-tal- let Spanias viktigste transatlantiske havn.
Cordoba
Vi kjører gjennom landskap med oliven- trær og mauriske borger til vi ser broen vi skal spasere over mot den imponeren- de Mezquita, som i størrelse kun overgås av moskeen i Mekka. Her er hvitkalke- te hus med blomsterdekorerte patioer som i maurernes tid. Fantastiske hager.
Jean
I avslappende Jaen skal vi oppleve monu- menter, historiske steder og flotte parker. Vi skal bo på den flotte paradoren på toppen av Santa Catalina-høyden. 1700-tallsslottet er nettopp blitt restaurert, og har bevart sine store steinmurer og historiske sær- preg. Vi lar oss fortrylle av dekoren som eksisterer i full harmoni med den his- toriske sammensetningen, ved bruk av møbler i klassisk stil og med arabisk preg.
Grenada
Maurernes siste bastion, med det impo- nerende snøkledde Sierra Nevada i bak- grunnen. Alhambra som skjuler eventyr- lige slottsgemakker og intime patios. Vi besøker også ”den himmelske hagen” Generalife, sommerpalasset med sy- pressalléer, velstelte blomsterbed og fontener. I Capilla Real, ser vi Isabella og Ferdinands praktfulle gravkapell.
Albir
Anita er med som reiseleder og reisevert Rigmor har trim, gåturer, og holder liv i 6èr klubben i Albir. Her blir det mye so- sialt samvær og mange angrer seg fordi de reiser hjem for tidlig. Turen passer både for den aktive og den mindre aktive. Ta med godt humør, venner eller reis alene, her er vi som en storfamilie på tur. Aktivitets og utfluktsprogram i Albir.
SevillaSevilla
RondaRonda
CordobaCordoba
Deilig frokostDeilige frokoster
Stranden i AlbirStranden i Albir

Inkludert i prisen

 • Flytransport utreise Gardermoen / Værnes / Bergen - Malaga
 • 1 kolli innsjekket bagasje per person
 • Returfly fra Alicante til Oslo, Trondheim, Bergen
 • Halvpensjon på busstur
 • Inngangsbilletter på museum og attraksjoner under hele bussturen
 • Vinsmaking
 • Norsk reiseleder og lokalguide under bussturen
 • Reiselederservice under oppholdet i Albir
 • Opphold på valgt bosted i Albir
 • Aktivitets og utfluktsprogram
 • Heldagsutflukt med lunsj
 • 1 utflukt 
 • Oktoberfest på Bok-Cafe´n

MED FORBEHOLD OM ENDRINGER 

Pris

Prisene gjelder per person når 2 personer deler. 

Enkeltromstillegg på bussturen kr 3290,- p.p Enkeltromstillegg fra kr 240,- p.p pr natt i Albir.

 

 

Reisedatoer Dager Albir Garden  Las Terrazas  Albir Playa inkl. halvpensjon  Hotel Kaktus
26.09.20
15
fra 21 990,- fra 21 400,- fra 23 500,- fra 24 290,-
26.09.20
22
fra 24 700,- fra 24 300,- fra 28 500,- fra 28 990,-
26.09.20
29
fra 26 990,- fra 26 600,- fra 32 500,- fra 33 690,-
26.09.20
36
fra 29 700,- fra 28 990,- fra 36 500,- fra 37 990,-

Tilslutningsbillett eller andre reisedatoer på forespørsel, og kan medføre et tillegg i pris.

Vi tar forbehold om feil og utsolgte tilbud. Opphold i Albir er basert på kapasitet, og på forespørsel. 


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Albir Garden er et leilighetshotell med 2-roms leiligheter fordelt i et hovedbygg og flere lavblokker. På Albir Garden er det en stor restaurant med mulighet for å kjøpe frokost, lunsj og middag. Hotellet har også egen stor bar ved siden av resepsjonen med aktiviteter/underholdning. Albir Garden ligger i et rolig område, nært hovedgaten i Albir.


Et flott 4-stjerners hotell sentralt i Albir nært til matbutikker, hovedgaten, vårt service-kontor og Bok-Cafe’n. Hotellet holder en høy standard og har blant annet et fint uteområde med svømmebasseng, utendørs jacuzzi og koselig hage. I tillegg har hotellet ett eget spa hvor man kan nyte diverse behandlinger som f.eks ansiktspleie, massasje og lignende.


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.

Slipp enkeltromstillegg i perioder!*

Kampanjepriser på opphold når man reiser alene - vi trekker fra enkeltromstillegget i disse periodene:

 • 26.10.2019 - 21.12.2019
 • 01.01.2020 - 01.02.2020
 • 18.04.2020 - 06.06.2020

 *Gjelder opphold i standard dobbeltrom inkl halvpensjon. Ved jul og nyttår gjelder spesielle betingelser for halvepensjon. 

 


Las Terrazas del Albir er et koselig hotell som ligger sentralt i forhold til sentrum og stranden. Med variasjon i 2-roms leiligheter og 1-roms studioleiligheter egner Las Terrazas seg både for enslig reisende og par.