Fellesreise til Albir - for den litt mer aktive

Ledig


Dette er reisen for deg som vil være litt mer aktiv på tur. Vi tilbyr under reisen et daglig aktivitetsprogram med fokus på varierte aktiviteter og trim. I løpet av uken vil det være mulig å delta på mange forskjellige aktiviteter som er lagt opp til å passe for alle, uansett nivå og alder.

 

Reiseleder
Sturla er en erfaren reiseleder og tilrettelegger alt under oppholdet. Han er tilgjengelig ved behov og leder aktiviteter og trening under reisen. Han vil gjøre sitt ytterste for at du skal trives.

SturlaSturla

Reisevert
Elke er 75 år og pensjonist. Hun er sosial, aktiv og reisevant. Hun blir med som reisevert på turen og bidrar til sosialt fellesskap og trivsel.

ElkeElke

Bassengtrening
Yoga
Sykkeltur

Varierte aktiviteter og trim

Deltakelse på de ulike aktivitete- ne vil være opp til den enkelte. Her er det lov å stå over arrangemente- ne om man ønsker å gjøre noe annet en dag. I turprisen er det inkludert blant annet felles gåtur til fyret med lunsj på Den Norske Bok-Cafen, besøk på vinbodega med prøvesmaking, sykkelrunde med reiseleder i nærområdet, vandretur i vakker natur med piknik og en fellesmiddag. I tillegg vil det arrangeres daglige aktiviteter som yoga og vanngym for de som ønsker det.

Utvid oppholdet

På alle våre fellesreiser til Albir kan du utvide oppholdet, enten i for- kant eller etter reisen. Reiselengde bestemmer du selv. Enten kan du fortsette å bo på Albir Garden eller så kan du bytte bosted til en leilighet eller et annet hotell.

Inkludert i prisen

 • Fly Norge - Alicante t/r inkl. 1 kolli per person
 • Transfer t/r Alicante flyplass og Albir Garden
 • Overnatting i 2-roms standard leilighet
 • Buffet frokost inkludert
 • Besøk på Vinbodega inkl. prøvesmaking og lunsj
 • Vandretur i fjellet inkl. piknik (mat og drikke)
 • 1 velkomstlunsj
 • 1 avslutningsmiddag (festaften på Albir Playa)
 • Reiselederservice

MED FORBEHOLD OM ENDRINGER

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Albir Garden

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
20.10.2020 Oslo 1 uke Albir Garden Leilighet med 1 soverom 10990 10,490,- 1,700,- Ledig Bestill
20.10.2020 Trondheim 1 uke Albir Garden Leilighet med 1 soverom 10990 10,490,- 1,700,- Ledig Bestill

 

Prisinformasjon

Bestill tidlig rabatt gjelder ved bestilling innen 30.04.2020

Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.


Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Albir Garden er et leilighetshotell med 2-roms leiligheter fordelt i et hovedbygg og flere lavblokker. På Albir Garden er det en stor restaurant med mulighet for å kjøpe frokost, lunsj og middag. Hotellet har også egen stor bar ved siden av resepsjonen med aktiviteter/underholdning. Albir Garden ligger i et rolig område, nært hovedgaten i Albir.