Fellesreise med utflukt til Granada, Purullena og Caravaca de la Cruz

Ledig


 

DEILIG KLIMA, TRIM, OPPLEVELSER OG FELLESSKAP

Vi inviterer tradisjonen tro til trivelig fellestur til populære Albir. I år har vi valgt å legge opp turen med fly fra forskjellige byer i Norge til Alicante og ta utflukter, overnattingsturer utifra Albir.

Solgruppen har ukentlige aktivitetsprogram og mye sosialt selskap. Her møter vi gamle og nye venner. Rigmor har trim, gåturer og holder liv i “sekserklubben”, vi møtes kl.18 til sosialt samvær og etterpå går de som ønsker det og spiser middag.

Anita har lagt inn flere interessante utflukter og vår Norske Bok-Cafe har flere spennende arrangement. Velg mellom å bo i leilighet eller på hotell og vær så lenge du ønsker.

Reis gjerne alene, her er vi som en “storfamilie” på tur.


Spania har så mye mer enn sol og strand å by på! På en 3 dagers tur får vi bl.a oppleve grottebyen Purullena og eventyrlige Granada med maurernes Alhambra, katedralen, Capilla Real, Sacromonte m.m. Et spansk ordtak sier at ”den som ikke har sett Granada, har ikke sett noe......” Vi har også en 2 dagers tur til fascinerende Valencia. Fantastiske torg, historiske og modernistiske bygninger, fallas, mat og vin.

Inkludert i prisen

Inkludert i pakkereise: flytransport utreise Norge- Alicante, 1 kolli innsjekket bagasje per person, returfly fra Alicante til Norge på valgt dato (priser er basert på Oslo / Trondheim), 3 dagers busstur til Purullena, Granada og Caravaca de la Cruz, norsk reiseleder under bussturen, reiselederservice under oppholdet i Albir, opphold på valgt bosted i Albir, aktivitets og utfluktsprogram, heldagsutflukt med lunsj, Solgruppen oktoberfest på Bok-Cafe´n,`gåtur med picknik og vin, spansk aften, vinsmaking. Ingen reiseforsikring og / eller avbestillingsforsikring er inkludert.

Pris

Priseksempler basert på fly fra Oslo eller Trondheim (kontakt oss for andre avreiseflyplasser eller annet bosted)        
Las Terrazas 2 uker fra 20 390.- 3500 .-enkeltromstillegg  
  3 uker fra 23 190.- 5250.- enkeltromstillegg  
  4 uker fra 25 990.- 7000.- enkeltromstillegg  
  5 uker fra 28 590.- 8750.- enkeltromstillegg  
         
Albir Playa Hotel & Spa 2 uker fra 22 990.- 3360.- enkeltromstillegg  
  3 uker fra 26 990.- 5040.- enkeltromstillegg  
  4 uker fra 30 990.- 6720.- enkeltromstillegg  
  5 uker fra 35 490.- 8400.- enkeltromstillegg  

 


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Lyse og trivelige leiligheter nært strandpromenaden i Albir. Godt utstyrt. Balkong med utsikt mot Hotel Kaktus og Fundacion Frax, ca 100 m til stranden. Leilighetene har 1 soverom, kjøkken med kokeplater, mikro, brødrister og kaffetrakter, stue med sovesofa, 1 bad med dusj, vaskerom, klimaanlegg. Tv med norske kanaler og wifi. Balkong med utsikt mot Hotel Kaktus og Fundacion Frax, ca 100 m til stranden. Heis i bygget.


Sentralt beliggende leilighetskompleks like ved ”det tørre elveleiet” og drivingrange( golfbane ). Bare 100m fra strand og hovedgate. Alle leilighetene har balkong som enten har utsikt mot golfbanen eller mot elveleiet med morgen- eller ettermiddagssol. En leilighet på Albir Azul er perfekt for 2-4 personer, venner, par eller en familie. 

* Spesielle betingelser gjelder. 


Albir Garden er et leilighetshotell med 2-roms leiligheter fordelt i et hovedbygg og flere lavblokker. På Albir Garden er det en stor restaurant med mulighet for å kjøpe frokost, lunsj og middag. Hotellet har også egen stor bar ved siden av resepsjonen med aktiviteter/underholdning. Albir Garden ligger i et rolig område, nært hovedgaten i Albir.


Et flott 4-stjerners hotell sentralt i Albir nært til matbutikker, hovedgaten, vårt service-kontor og Bok-Cafe’n. Hotellet holder en høy standard og har blant annet et fint uteområde med svømmebasseng, utendørs jacuzzi og koselig hage. I tillegg har hotellet ett eget spa hvor man kan nyte diverse behandlinger som f.eks ansiktspleie, massasje og lignende.


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum. 


Las Terrazas del Albir er et koselig hotell som ligger sentralt i forhold til sentrum og stranden. Med variasjon i 2-roms leiligheter og 1-roms studioleiligheter egner Las Terrazas seg både for enslig reisende og par.


På Los Alamos bor du på moderne leiligheter i umiddelbar nærhet til både sentrum og stranden med den flotte promenaden. Leilighetskomplekset har et felles hageområde med basseng.


Mundaka er et koselig leilighetshotell som ligger idyllisk til i den vakre fjellsiden i Albir. Dette hotellet er fint for de som liker å spasere, da det er bakker opp fra stranden og sentrum av Albir. Anlegget ligger tilbaketrukket i et rolig område og består av 3 blokker med totalt 20 leiligheter. Det er flotte turstier i området. Det er lagt opp til handledager der matvarer blir kjørt hjem for deg.


 Vidalbir ligger like ved hovedgata i Albir og ikke langt fra Solgruppens servicekontor og Den Norske Bok-Cafe`n. Komplekset har en takterrasse med gode solforhold og solsenger. Bassenget ligger delvis i skyggesiden uten de beste solforholdene.