Seniordans i Albir vår 23

Ledig

Reise alene? , Albir, 25.04 - 09.05.2023

Solgruppen inviterer til den populære SeniorDanseturen til Albir. Dette er reisen for deg som danser seniordans, og vil reise på egenhånd eller sammen med gode dansevenner. Her vil seniordansere møtes under Spanias nydelige vårsol til felles dans og opplevelser.

Albir er et fantastisk område med spennende butikker, marked, restauranter, naturskjønne omgivelser og idylliske små nabobyer. Vi skal bo på strandhotellet Kaktus. Hotellet har beliggenhet på den flotte strandpromenaden. Nyt utsikten fra takterrassen, utearealene, bassengene Hotellet har en bar med musikk og underholdning på kveldene.

Trykk på bildene for å forstørre.


 

SeniorDans i solskinn

Vår dyktig og erfarne danseleder og Solgruppens reiseledere vil ta godt vare på dans og det sosiale under vårens seniordansetur. Det er lagt opp til seniordans annenhver formiddag og noen ettermiddager på Hotel Kaktus. Mye inkludert!

SeniorDans - hva er det egentlig ?

Seniordans er en danseform med mange variasjoner. Man ikke trenger å ha med partner. Velutdannede danseledere sørger for lettfattelig instruksjon. Det er ingen prestasjonskrav. Dansen er utformet på en måte som gjør den velegnet for eldre mennesker. Seniordans gir bedre fysikk, konsentrasjonsevne, trivsel og glede

Solgruppens aktivitetsprogram

Vårt innholdsrike aktivitetsprogram kan blant annet inneholde bocciaspill, spanskkurs, gåturer, bingo, strikkekafe på Bok-Cafe´n og spennende utflukter i nærområdet. Påmelding til de ulike aktivitetene og utfluktene gjøres i Albir etter ankomst.

Inkludert i prisen

  • Flytransport t/r Norge -Alicante
  • Transfer t/r fra flyplass på destinasjon - hotellet
  • Opphold i dbl rom inkl. 1/2 pensjon (frokost & middag) med vin & vann til maten
  • dans på hotellet med danseleder Bente Hammer
  • Dansekveld med middag på Bok-Cafe'n
  • 1 x lunsj på hotell Kaktus
  • Halvdagsutflukt til Benidorm Piknik med lunsj og vin/brus
  • 24 timers vakttelefon
  • Solgruppens reiselederservice og aktivitetsprogram

Priseksempler

Oppgitt pris er med avgang fra Trondheim eller Oslo. Forbehold om tillegg i pris for avreise fra andre flyplasser.

Kampanje: de 10 første som bestiller får reisen til 16 790.- pr person - etter de 10 første er prisen 17 790.- per person!

Enkeltromstillegg kr 230.- pr døgn.

Hotellinformasjon


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.