Langtidsferie på Gran Canaria på vinteren

Om langtidsferie til Gran Canaria

Gran Canaria er den 3. største av Kanariøyene med 1560 m2 og det nest høyeste folketallet. Klimaet
er det beste og mest stabile vi kan tilby, man kan trimme og trene gjennom gåturer og fysisk aktivitet så ofte man vil. Dette hjelper med å smøre krop
- pens maskineri.

Et langtidsopphold i dette klimaet gir helsegevinst både for kropp og sjel. Det finnes norske fysikalske behandlingssteder på øya.

Reiselederservice

Når du reiser med Solgruppen enten alene eller med reisefølge, skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt. I det du lander anbefaler vi at gjestene skrur på mobiltelefonen i tilfelle reiselederen vil vite om du er trygt framme, og kan beregne tid til du er på plass i leiligheten hvor du skal bo.

Det står alltid en reiseleder eller en sjåfør utenfor ankomsthallen på flyplassen med Solgruppenskilt eller navn, klar til å kjøre deg trygt fram til ditt bosted. Gjester med behov for assistanse vil bli prioritert og fulgt opp ekstra ved ankomst.

I løpet av oppholdet er reiseleder tilgjengelig ved treffetider på ditt bosted en gang i uken hvis det er spørsmål, eller om det skulle være noe man trenger hjelp til.

Vi har også 24 timers vakttelefonservice slik at du får tak i reiseleder dersom en nødsituasjon skulle oppstå. Vi har treffetider på bostedene og det vil være sosiale treff i høysesong både i Arguineguin, Sonnenland og Puerto Rico.

 

Du vil finne underholdning på shoppingsentrene i Puerto Rico, og aktiviteter på kirkesenteret i Arguineguin. På noen av våre bosteder har Solgruppen vaffeltreff, bingo eller quiz som faste hyggelige innslag. Det blir arrangert forskjellige kveldsarrangement med besøk på gode restauranter, evt. musikk og dans. Gå og vandreturer er populært. Likeså utflukter med lokale aktører.

Fra midten av januar til mars er det et utvidet aktivitetsprogram og flere utflukter. Man får ta del i Gran Canarias mangfoldige kunst, kultur, historie, folklore, gastronomi og musikk. Vi vil ha en aktivitør som har forskjellige aktiviteter som trim, bassengtrening, quiz, gåturer, sosiale sammenkomster, turer med lokalbussen. m.m. De fleste aktivitetene er på Marina Elite og Castillo de Sol. Vi har mange som reiser alene, og det blir lagt vekt på livsglede og sosialt samvær. Du velger selv hva du har lyst å delta på.

Santa Ana katedralen i Las Palmas
Allsang og fellesskap