Langtidsferie for seniorer

Skreddersydd langtidsferie - reis når du vil, vær så lenge du ønsker og velg en avreiseflyplass som passer deg.

Under ditt opphold arrangerer våre norske reiseledere utflukter og aktiviteter. Vi vil alltid være tilgjengelige om det skulle dukke opp uforutsette hendelser, og vi har døgnåpen vakttelefon på våre destinasjoner. De fleste av våre gjester reiser om høsten, vinteren og våren. Reiselengdene varierer fra 1 uke og oppover. Trygghet, trivsel og felleskap er fellesnevnere når man reiser med Solgruppen!

 

- Norske reiseledere

- Ukentlig aktivitetsprogram og utflukter

- Velg mellom leiligheter og hotell

- Norske TV-kanaler på bostedene

- Norsk Bok-Kafé i Albir

 

Langtidsferie - det gode liv

En fellesnevner for våre reiser er sosialt fellesskap og godt humør. Du velger selv hvilke aktiviteter du vil være med på. Reisemålene har mye å oppleve for enhver smak. Det er rimelig å leve både i Spania og Thailand, så den norske kronen rekker langt. Velg blant våre mange bosteder og bestem selv om du vil bo i leilighet eller på hotell. Våre skandinaviske reiseledere sørger for at man sjelden får språkproblemer. Skulle man få problemer helsemessig under sitt opphold, så har vi sykepleiere og lege lett tilgjengelig. Norsk TV og internett er tilgjengelig på de fleste bosted – så her er man like oppdatert som om man er i kalde og snødekte Norge!

 

Albir, Altea og Gran Canaria og Thailand

Våre faste langtidsferie destinasjoner er Albir og Altea på fastlandet i Spania, på sørsiden av Gran Canaria og i Thailand. Les om de ulike destinasjonene og se bosteder nederst på denne siden.

Les også

Les gode grunner for å reise på langtidsferie med Solgruppen