Bridge - sol og trivsel i Albir

Ledig

Sol, bridge og trivsel i Albir Bridge Albir Playa Fellesskap Bridge
Send oss en forespørsel

Solgruppen har 7 år på rad lagt opp til en koselig “sydentur” med bridgeturnering.


Solgruppen tilbyr denne trivelige sydenturen med bridgeturnering for syvende år på rad. Vi ønsker nye og gamle bridgevenner hjertelig velkommen. Nytt for året er at vi skal bo på 4* strandhotellet Kaktus som ligger på den flotte strandpromenaden, hvor vi kan spille bridge 7 dager i uken. Ikke vær redd for å reise alene, her er vi som en ”storfamilie” på tur. Vi drar med direktefly ned til en av Spanias flotteste steder, Albir. Les mer om Albir her. Vi ønsker nye og gamle bridgevenner hjertelig velkommen.


Bridgespillere fra hele landet
Ikke vær redd for å reise alene, her er vi som en ”storfamilie” på tur. Vi reiser med direktefly fra flere av de norske flyplassene. Om du ikke har mulighet til å reise med direktefly så vil vi være behjelpelig med å legge opp reisen med tilslutningsfly.

Mye inkludert i prisen!
Inkludert i turen er en guidet utflukt til vakre Altea med en deilig lunsj. Det blir også omvisning og ølsmaking på bryggeriet Althaia. De startet for fem år siden og har mottatt hele 13 internasjonale og syv nasjonale priser. Shoppingmulighetene i Benidorm er mange og vi har en formiddagsutflukt til kjøpesenteret La Marina. På kveldene møtes vi også til quiz og felles middager. Vi skal ha ”Oktoberfest” på Den norske Bok-Cafe´n en kveld i løpet av den første uken og Spansk Aften med tapasbuffet med dans og allsang i løpet av den andre uken.I tillegg så har Solgruppen ukentlige aktivitet og utfluktsprogram for de som evt. ikke vil spille bridge. Begrenset antall plasser, først til mølla først malt. Velkommen!

 

Den norske bok kafeenVaffel og kaffe på Den norske Bok-Cafe´n
Vakker natur i AlbirGåtur ut til fyret i soloppgang
Boccia turneringBoccia i fellesskap!

 

 

Bridgeprogram - starter 11. oktober:

Formiddag: Temadager hver dag fra 09:30 - 10:00 og 12 spill serieturnering hver dag fra 10:00 - 12:00. 4 runder á 3 spill. Pris for formiddag er 5 euro pr. spiller. Premiering på fasitbridge er vin. Ettermiddag: 24 spill Monrad hver dag 15:30 - 19:00 8 runder á 3 spill. Blir spilt i flere puljer. Pris for kveldsturnering er 10 euro pr. spiller. Pengepremier i hver gruppe etter hver kveld, samt 2 spurtpremier hver kveld (vin).

Priser oppgitt på bridgeturneringer gjelder for medlemmer av Norsk Bridgeforbund som er med på denne reisen.

Turneringsledere: Svein Jarle Ludvigsen og Kjell Ove Helmersen

Bridgespill på Albir PlayaBridgeturnering på hotellet
Bridge spill i AlbirBridge
Hotel KaktusStrandpromenade Albir

Inkludert i prisen

 • Fly t/r Norge - Alicante
 • Transfer flyplass og hotell
 • Makkergaranti
 • 14 netter overnatting på Hotel Kaktus inkl 1/2 pensjon (forkost og middag, vin og vann til mat)
 • Uke 10 - 17.10 utflukt Oktoberfest/shoppingtur
 • Uke 17 - 24.10 utflukt Altea/Spansk Aften
 • Reiselederservice og aktivitetsprorgram

MERK. Inkludert i pris vil variere ut fra hvilken reiselengde du velger.

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Hotel Kaktus

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Enkeltromstillegg Status
10.10.2020 Oslo 1 uke Hotel Kaktus Standard dobbeltrom 10,490,- 1,750,- Ledig Bestill
10.10.2020 Oslo 2 uker Hotel Kaktus Standard dobbeltrom 15,290,- 3,500,- Ledig Bestill
10.10.2020 Trondheim 1 uke Hotel Kaktus Standard dobbeltrom 10,990,- 1,750,- Ledig Bestill
10.10.2020 Trondheim 2 uker Hotel Kaktus Standard dobbeltrom 15,990,- 3,500,- Ledig Bestill

Avreisedato fra Trondheim, Oslo, Stavanger og Bergen er 10.10.19

Andre avreisesteder på forespørsel. 

*Pris gjelder ved avreise fra Trondheim, Oslo og Bergen. Tilslutningsfly, andre reisedatoer eller fly fra andre flyplasser på forespørsel. 


Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.

Slipp enkeltromstillegg i perioder!*

Kampanjepriser på opphold når man reiser alene - vi trekker fra enkeltromstillegget i disse periodene:

 • 26.10.2019 - 21.12.2019
 • 01.01.2020 - 01.02.2020
 • 18.04.2020 - 06.06.2020

 *Gjelder opphold i standard dobbeltrom inkl halvpensjon. Ved jul og nyttår gjelder spesielle betingelser for halvepensjon. 

 

Mange nordmenn velger å tilbringe store deler av vinterhalvåret i Albir. Men hva er det som gjør Albir så populært blant norske langtidsreisende?

Les mer