Bridgetur til Gran Canaria vinter 2022

Ledig


“La kulda være igjen hjemme” og bli med til solfylte Gran Canaria.
Vi ønsker nye og gamle bridgevenner hjertelig velkommen. Vi skal bo på Marina Elite, som ligger ved sjøen ikke langt fra den flotte Lyngstranden. Uteområder,takterrasse med utsikt og 2 bassengområder med et oppvarmet basseng, TV. Internett. Det er nå bygd overgang fra hovedblokka til bassengområdet. Hotellet tilbyr restaurant, snackbar og bar ved bassenget. Butikk som selger spanske og noen norske varer.Trimrom. Vaskemaskin/tørketrommel mot avgift. Bar med musikk.


Bridgespillere fra hele landet
Ikke vær redd for å reise alene, her er vi som en ”storfamilie” på tur. Vi reiser med direktefly fra flere norske flyplasser. Om du ikke har mulighet til å reise med direktefly så vil vi være behjelpelig med å legge opp reisen med tilslutningsfly.

Mye inkludert i prisen!
På kveldene møtes vi også til en prat, quiz, vinkvelder og felles middager. Vi skal ha en interessant heldagstur som Anita har lagt opp til oss med en innholdsrik lunsj og drikke. Vi skal også ha en spennende kveldsutflukt med deilig lokal mat og drikke. I tillegg så har Solgruppen ukentlige aktivitet og utfluktsprogram for de som evt. ikke spiller bridge. Det sosiale blir også tatt godt vare på

Begrenset antall plasser, først til
mølla først malt. Velkommen!
Ønsker du å tilbringe lengre tid på Gran Canaria, kan oppholdet utvides. Ønsker du å ha halvpensjon under oppholdet så kan det ordnes.

Bridgeprogram - starter 06. januar.
Ettermiddag: 24 spill Monrad hver dag 15:30 -19:00 8 runder á 3 spill. Blir spilt i flere puljer.
Pris for kveldsturnering er 10 euro pr. spiller.
Pengepremier i hver gruppe etter hver kveld, samt 2 spurtpremier hver kveld (vin).

Priser oppgitt på bridgeturneringen gjelder for
medlemmer av Norsk Bridgeforbund som er med
på Solgruppenturen.

Leder: Kjell Ove Helmersen

Inkludert i prisen

• Fly t/r oppgitte flyplasser - Gran Canaria inkl.
• Transfer t/r flyplass - bosted
• Opphold i leilighet med frokostbuffet hver dag
• 3 felles middager
• Heldagsutflukt “ut i det blå” lunsj og drikke
• Kveldsutflukt” ut i det blå” middag og drikke
• Reiselederservice og aktivitetsprogram

Pris

Avganger
05.01.22 3 herlige uker kun kr 21 990,-
12.01.22 2 herlige uker kun kr 17 890,-

Reiselengde 3 uker: Fra Trondheim, Oslo eller
Bergen fra kr 21 990,-
Enkeltromstillegg kr 280 pr natt.
Reiselengde 2 uker: kr 17 890,-


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Hotellet ligger fredelig til midt i mellom Puerto Rico og Arguineguin. Rett rundt hjørnet, ca 5 minutters gange, ligger det flotte området rundt Anfi del Mar. Marina Elite har en flott beliggenhet ved atlanterhavet. Terrenget hotellet ligger i er bratt, men det har de løst fint med nye heiser til de forskjellige platåene som oppstår naturlig da hotellet er bygget i en skråning.Marina Elite har flere leilighetskategorier fordelt på flere bygg, alle med balkong.