Busstur til Stockholm

med Lillian Lilleløkken

Reisevert Lillian

22. august
09.00 Start fra Trondheim S. Etter at vi har passert grensa til Sverige, blir det en liten stopp på Storlien. Vi fortsetter østover og forbi Åre og til Storsjön. Lunsjtopp i Krokom. Vi ankommer Huddiksvall i kveldinga, hvor vi skal spise middag og overnatte. 

23. august
Etter frokost kjører vi det siste stykket til Stockholm, hvor vi ankommer ved lunsjtider. Vi stopper på Östermalm i nærheten av Saluhallen, der det blir anledning til å spise lunsj. Etter tidlig innsjekk på hotellet blir det et par timers sightseeing i Stockholm før vi spiser middag på hotellet.

24. august
Etter en god frokost på hotellet, skal vi på båttur, der vi får oppleve Stockholm fra sjøsiden. Etter båtturen blir det anledning til å vandre rundt i koselige «Gamla Stan» på egen hånd. Vi anbefaler lunsj på en av de koselige restaurantene. Etter lunsj sier vi farvel til Stockholm og begir oss nordover igjen. Etter ca. tre timers kjøring kommer vi til Bollnäs hvor vi skal overnatte. Middag.

25. august
Vi har en rolig morgen før vi fortsetter nordover. Første stopp blir hos  Lill Babs i Järvsö. Dagens lunsjstopp blir i Åsarna hvor vi skal spise lunsj på stedet som eies av Thomas Wassberg. Er vi heldige, får vi treffe han. I alle fall skal vi titte på skihistorien hans. Etter en stopp i Åre/Duved, kommer vi til Trondheim ca. kl. 19.00

Inkludert i reisen:

  • Busstransport hele turen fra Trondheim
  • Reiseleder Lillian
  • Hotell med frokost tre netter
  • Tre middager
  • En lunsj (dag 4)
  • Båttur i Stockholm

Prisinformasjon

DatoAvreisebyVarighetPris p.p. **Enkeltromstillegg **
22. - 25.08.2023Trondheim3 dagerKr 8 400,-1 800,-Bestill

* Oppgitt pris per person tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom
** Enkeltromstillegg kommer i tillegg når 1 person benytter et rom alene