Cruise i Karibien

med deilige dager i Florida

Bli med Amerikabussen på cruise!

På denne turen får vi oppleve noen spennende attraksjoner i solskinnsstaten Florida, i kombinasjon med et 8-dagers cruise i Karibien med Royal Caribbean Cruise Line. I Florida tar vi dagsturer fra våre base i Miami, gjennom Everglades nasjonalpark, og til selveste KeyWest. På cruiset nyter vi Karibien fra våre balkonlugarer ombord på Explorer of the Seas.

Prisinformasjon

Inkludert i prisen:

  • Fly t/r 
  • Transfer t/r fra flyplass på destinasjon – hotellet
  • Solgruppens reiselederservice og aktivitetsprogram

Tillegg pr. person:

Enkeltrom:

[table “” not found /]

Oppgitt pris per person tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom. Enkeltromstillegg kommer i tillegg om man er 1 person som benytter leiligheten alene. 

Dagsprogram

Tirsdag 11. februar

Vi flyr fra Norge til Miami, og sjekker inn på hotellet vårt der vi skal ha base de neste dagene.

Onsdag 12. februar

På grunn av tidsforskjellen våkner vi kanskje litt tidlig. Vi kan bruke hele dagen på å slappe av etter flyreisen, kanskje ved bassenget på hotellet eller på stranden?

Torsdag 13. februar

I dag skal vi kjøre en dagstur gjennom Everglades nasjonalpark helt over på andre siden av Floridahalvøya. Vi kjører I-75, også kalt Alligator Alley den ene veien, og Highway 41 den andre. Inne i Everglades gjør vi en stopp og blir med på en båttur inn i sumpene med en såkalt «airboat».

Fredag 14. februar

Etter en rolig morgen, starter vi bussturen til det sørligste punktet i de 48 sammenhengendestatene, nemlig Key West. Den fascinerende turen går over øyer og skjær i noen timer til vikommer til målet. Her blir det tid til å utforske Key West på egen hånd, før vi sames tilmiddagog opplever den berømte solnedgangen. Vi tar fatt på returen til Miami. Mett påinntrykk og ikke minst av god mat og drikke, blir det kanskje en liten blund i bussen før vi kommer tilbake til hotellet vårt i Miami sent på kvelden.

Lørdag 15. februar

Etter en sen kveld i går, slapper vi av på hotellet i dag og lader opp til cruiseavgang i morgen. 

Søndag 16. februar

Vi sjekker ut fra hotellet og kjører ned til cruisehavna for å gå ombord i skipet på vår tildelte ombordstigningstid. Vår hjem den neste uke er Explorer of the Seas. Skipet er en del av Voyager-klassen til Royal Caribbean. Det ble bygget i 2000, men nyoppusset i 2023. Vi har balkonglugarer.

Vel ombord nyter vi alle «herligheter» som skipet har å by på. Frokost, lunsj og middag er inkludert i den vanlige restauranten. I tillegg er det et utvalg av spesialrestauranter der man kan innta måltider mot et tillegg. Skipet har mange aktivitetstilbud, og ikke minst en handlegate med mange forskjellige butikker. Om kveldene kan man overvære forestillinger og show.

Søndag 16. februar

Slik er seilingsplanen:

16. februar
16.00 Avreise fra Miami

17. februar
Til sjøs

18. februar
07.00 – 18.00 Cozumel, Mexico

19. februar
08.00 – 17.00 Belize City, Belize

20. februar
08.00 – 17.00 Roatan, Honduras

21. februar
08.00 – 17.00 Puerto Costa Maya, Mexico

22. februar
Til sjøs

23. februar
06.00 ankomst Miami

Søndag 23. februar

Etter at vi har forlatt skipet, kjører vi til hotellet og sjekker inn. Vi nyter vår siste natt på Miami Beach! 

Mandag 24. februar

Utsjekk fra hotellet og transfer til flyplassen der vi sjekker inn for flyvningen tilbake til Norge. 

Tirsdag 25. februar

Ankomst Norge.

Vi er her for deg

En reise med Solgruppen kan bli akkurat slik du ønsker deg. Du velger selv den flyplassen du vil reise fra, hvor du vil bo under oppholdet og selvsagt hvor lenge du ønsker å være der. Våre guider på destinasjonen er behjelpelig om du skulle ha spørsmål underveis i oppholdet.