Felles langtidsferie til Thailand

Ledig

Fellesmiddager er sosialt og trivelig
Send oss en forespørsel

Vi har satt opp seks fellesavganger for årets Thailand-sesong.


Her kan man velge om man ønsker å bo på Hotel Marcus, Family Residence eller på Atrium. Se beskrivelse av de ulike bostedene lenger ned på siden. Det vil være en norsk reiseleder fra Solgruppen tilstede under oppholdet. Når man reiser på fellesavgang får man velkomstmiddag og Solgruppenfest. Reisens lengde bestemmer du selv. Vi har alternativer fra 21 til 70 døgn. Vi skal nyte solen, stranden, trivelig selskap, god mat og drikke. Området byr på et hav av opplevelser for alle og enhver. Solgruppen legger opp et variert aktivitetsprogram for hver uke for våre gjester.

Les om våre overnattingsutflukter til blant annet Myanmar og Vietnam lenger ned på siden.

 

Spennende eksotiske utflukterSpennende eksotiske utflukter
Kysten av RayongKysten av Rayong
Thailand, JomtienSolgruppens langtidsferie Thailand

Inkludert i prisen

 • Fly t/r Oslo - Bangkok
 • Inkl. 2 kolli og 1 håndbagasje p.p
 • Transfer t/r flyplass - Jomtien
 • Overnatting på valgt bosted
 • Frokost
 • Velkomst og Solgruppenfest
 • Aktivitets og utfluktsprogram
 • Reiselederservice

Pris

Fellesavganger fra Oslo

 • 08.01.2020
 • 15.01.2020
 • 22.01.2020
 • 29.01.2020
 • 05.02.2020
 • 12.02.2020

Hotellalternativer

Les om de ulike hotellene nederst på denne siden.

Hotel Marcus

Hotel Marcus 2

Hotel Marcus 3

Family Residence

Atrium

 

Reiselengde Deluxe Studio (dobbeltrom)
Enkeltromstillegg kr 190,-
Rom med 1 separat soverom
Enkeltromstillegg kr 235,-
Rom med 2 separate soverom)
Enkeltromstillegg kr 265,-
21 døgn fra 17 390.- p.p*  fra 18 790.- p.p* fra 20 790.- p.p*
28 døgn fra 19 490.- p.p* fra 21 390.- p.p* fra 23 990.- p.p*
35 døgn fra 21 690.- p.p* fra 23 890.- p.p* fra 27 290.- p.p*
42 døgn fra 23 790,- p.p* fra 26 490.- p.p* fra 30 490.- p.p*
49 døgn fra 25 990,- p.p* fra 29 190.- p.p* fra 33 890.- p.p*
56 døgn fra 27 990,- p.p fra 31 690.- p.p fra 36 990.- p.p
63 døgn fra 30 190,- p.p fra 34 290.- p.p fra 39 990.- p.p
70 døgn fra 32 290,- p.p fra 36 890.- p.p fra 42 990.- p.p

Prisene gjelder når to personer deler dobbeltrom.

*Alle kombinasjoner som har retur 27.02.20 har et tillegg i prisen på kr 800,-

Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Oslo, i gitte priskategorier.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Rommene har separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. Kjøkkenfasiliteter på rommene med blant annet 2 kokeplater, kjøleskap med fryser, vannkoker ellers enkelt utstyrt.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov. 

Øvrig: Marcus 2 har eget svømmebasseng på taket Gjestene på Marcus 3 benytter resepsjon og frokostrestaurant på Marcus 1

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.


Atrium er et nytt hotell i komplekset. Hotellet ligger litt utenfor de andre hotellene i et rolig område med nærhet til restauranter og butikker. Bygningen har en liten hage for avslapning på i 3. etg.

Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Dobbeltseng eller separate senger. Svømmebasseng på taket. I tillegg kan svømmebasseng på bygningen Anita benyttes. Rommene har dobbeltseng eller separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. Kjøkkenfasiliteter på rommene med blant annet kokeplater, kjøleskap med fryser, vannkoker ellers enkelt utstyrt.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov.

Øvrig: Resepsjon. Frokost serveres på Hotel Marcus 1, noen minutter gange fra Atrium.

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.


Family består av en mindre gruppe bygninger inne på komplekset som omkranser et stort svømmebasseng.

Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Rommene har dobbeltseng eller separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. Kjøkkenfasiliteter på rommene med blant annet kokeplater, microbølgeovn, kjøleskap med fryser, vannkoker ellers enkelt utstyrt.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov.

Øvrig: Resepsjon. Frokost serveres i egen frokostrestaurant. 6 etasjer og heis.

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.


Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Rommene har dobbel eller separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. På rommet finnes kjøleskap med fryser og vannkoker.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov. Ingen kjøkkenfasiliteter

Øvrig: Marcus 1 har eget svømmebasseng på taket og på . Det er 24 timers resepsjon og egen restaurant hvor blant annet frokosten serveres. 

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.


Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Rommene har separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. Kjøkkenfasiliteter på rommene med blant annet 2 kokeplater, kjøleskap med fryser, vannkoker ellers enkelt utstyrt.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov.

Øvrig: Gjestene på Marcus 3 benytter resepsjon og frokostrestaurant på Marcus 1

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.

Overnattingsutflukter fra Thailand

Spennende overnattingsutflukter fra Jomtien Solgruppen tilbyr flere overnattingsturer som du kan bestille og reise på under din langtidsferie. Turene starter fra Jomtien og man beholder rommet/leiligheten mens man er på turen. Turene bør bestilles på forhånd pga begrenset antall plasser. Det er med norsk reiseleder på alle turene.

Rayong og Paradisøya

19 - 21.01.2020

Ledig

Fra kr. 2 790

Rundtur i fascinerende Myanmar

25 - 30.01.2020

Ledig

Fra kr. 10 990

Vietnam, Hanoi og cruise i Halongbukta

28.02 - 02.03.2020

Ledig

Fra kr. 7 990