Fellesreise til Costa del Sol

Til idylliske Cala de Mijas

I vår skal ha vi en fellesreise til et nytt spennende sted. Vi skal bo på strandhotellet VIK Gran Hotel i Cala de Mijas utenfor Malaga, Andalucia. 
Det 4 stjerners hotellet har beliggenhet på den flotte strandpromenaden. Restaurant med halvpensjon, bar, hageområde, solterrasse, WiFi, heis og resepsjon. Store, lyse, moderne rom med utsikt over stranden.

Her møter reisende fra hele landet. Vi er som en «storfamilie» på tur. Felles arrangementer og litt alenetid. Vi har lagt inn 3 formiddagsutflukter og det er i tillegg mange sosiale arrangement sammen med vår reiseleder Anita, som feks spanskkurs, vandreturer, små utflukter m.m. I tillegg kan du nyte området og stranden.

Merk! Begrenset antall flybilletter i satt prisklasse, så det lønner seg å bestille i god tid!

Trivelig område og spennende utflukter:

Vi har lagt inn 3 formiddagsutflukter. Det er mange sosiale arrangement sammen med  vår reiseleder Anita, som feks  spanskkurs, vandreturer, små utflukter m.m. Vi har en blikjent-tur hvor vi rusler i  området før vi spiser en deilig lunsj. La Cala de Mijas består av gamle smale gater med små hus i rekke nær vannet. Rundt det som var en fiskehavn i gamle dager har det blitt etablert et hyggelig byområde med butikker, vinbarer, kaféer og restauranter.

Vi har en blikjent-tur hvor vi rusler i området før vi spiser en deilig lunsj. La Cala de Mijas består av gamle smale gater med små hus i rekke nær vannet. Rundt det som var en fiskehavn i gamle dager har det blitt etablert et hyggelig byområde med butikker, vinbarer, kaféer og restauranter.

Vi opplever den flotte storbyen Málaga som H.C. Andersen elsket og det står i dag en statue av ham ved hovedgaten. Vår reiseleder tar dere med på en interessant rusletur i gamlebyen. Sjøfartsbyen er en smeltedigel av forskjellige folkeslag og historie. Picassos hjemby vil fascinere deg. Vi har tid til å smake Malagavin, spise lunsj og litt shopping. 

Vi besøker den sjarmerende landsbyen Mijas, som ligger litt opp for Fuengirola. På byvandringen, med trapper og bratte brosteinsbelagte smug, kommer vi forbi de vakre hvitkalkede husene med fargerike patioer i tradisjonell andalusisk byggestil. Mijas’ skytshelgen er Virgen de la Peña, Klippejomfruen. Eslene er et kjent fotomotiv. Etterpå besøker vi appelsinfarmen Juanito Orange. Juanito viser oss rundt på gården, som dyrker appelsiner, sitroner, grapefrukt, granatepler og mye annet. Vi smaker på frukten og hører om de mange forskjellige sortene. Til lunsj smaker vi på familiens hjemmelagde paella, sammen med et glass vin. Dette er en av Solgruppens mest populære utflukter.

Anita
Reiseleder

Inkludert i reisen:

  • Flytransport t/r Norge -Malaga
  • Transfer  t/r fra flyplass på destinasjon – hotellet
  • Opphold i dbl rom inkl. 1/2 pensjon (frokost & middag) 
  • Inkl. vin & vann til maten
  • Utflukt til idylliske Mijas og lunsj /omvisning hos Juan 
  • Formiddagstur til fantastiske Malaga
  • Gåtur ved strandpromenaden med lunsj
  • Solgruppens reiselederservice og aktivitetsprogram

Prisinformasjon

AvreiseFlyplassVarighetBostedRomtypePris p.p.*Kampanjepris p.p. *Enkeltromstilleg
03.04.2024Trondheim2 ukerVIK gran hotelStd dobbeltrom inkl halvpensjon

19 950,-

18 950,-250,- pr døgnBestill
03.04.2024Oslo2 ukerVIK gran hotelStd dobbeltrom inkl halvpensjon

19 950,-

18 950.-250,- pr døgnBestill
03.04.2024Annen flyplass2 ukerVIK gran hotelStd dobbeltrom inkl halvpensjon

Fra 19 950,-

Fra 18 950.-250,- pr døgnSend forespørsel

*Oppgitt pris er med avgang fra Trondheim eller Oslo. Forbehold om tillegg i pris for avreise fra andre flyplasser.  Flypris i satt prisklasse.
Bestill tidlig-rabatt på kr. 1 000,- gjelder ved bestilling innen 03.01.2024

Enkeltromstillegg kr 250.- pr døgn.

Ønsker du å forlenge eller forkorte oppholdet eller reise fra en annen flyplass? Send oss en forespørsel 

Hotellinformasjon

VIK gran hotel Costa del Sol

Vi er her for deg

En reise med Solgruppen kan bli akkurat slik du ønsker deg. Du velger selv den flyplassen du vil reise fra, hvor du vil bo under oppholdet og selvsagt hvor lenge du ønsker å være der. Våre guider på destinasjonen er behjelpelig om du skulle ha spørsmål underveis i oppholdet.