Fellesreiser til Albir vinteren 2023-24

Reis når du vil og vær så lenge du ønsker. Trygt og godt.

Det er kort flytur ned til «vårt andre hjem under solen». Velg når du vil reise og hvor lenge du vil være. Vi skreddersyr reisen din. Her har Solgruppen hatt kontor i snart 30 år. Vår norske Bok-Café er et populært samlingssted. Her er mange felles aktiviteter. Skulle man få problemer helsemessig under sitt opphold, så har vi sykepleiere, lege og fysioterapeuter lett tilgjengelig, vakt.tlf.24 t.  Norsk TV og internett er tilgjengelig på bostedene – så her er man like oppdatert som om man er i kalde og snødekte Norge!

Bli med og møt nye og gamle reisevenner!

I Albir har vi fellesreiser fra november og helt til i juni. Temareiser hele året. Vi har forskjellige bosteder i Albir, hotell og leiligheter. Priser pr person når 2 deler. Enkeltromstillegg fra kr. 120 pr natt.

Juletur felles norsk feiring

Langtidsopphold Albir Playa med halvpensjon

Alle våre reiser tilpasses gjeldende norske og reisemålets smittevernregler.

Merk at reiseforsikring ikke er inkludert i våre reiser. Vi oppdaterer våre nettsider fortløpende.

*Med forbehold om trykkfeil, endringer og kapasitet.

Du finner informasjon om Albir ved å trykke her. Du kan reise fra alle flyplasser i Norge. Avreise fra andre flyplass enn oppgitt kan medføre en endring i pris.

MED FORBEHOLD OM ENDRINGER OG KAPASITET.

Inkludert i prisen

  • Fly t/r Norge – Alicante som annonsert (andre flyplasser på forespørsel)
  • Transfer t/r Alicante flyplass – bosted
  • Opphold på valgt bosted
  • Aktivitets og utfluktsprogram
  • Reiselederservice

Se hotellinformasjon nederst på siden.

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12.

Informasjon om priser

Alle priser er oppgitt per person, er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier. Andre avreiseflyplasser på forespørsel.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.

Rabatter og kampanjer kan ikke kombineres.

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon

Vi er her for deg

En reise med Solgruppen kan bli akkurat slik du ønsker deg. Du velger selv den flyplassen du vil reise fra, hvor du vil bo under oppholdet og selvsagt hvor lenge du ønsker å være der. Våre guider på destinasjonen er behjelpelig om du skulle ha spørsmål underveis i oppholdet.

Ferdiglagde pakkereiser

Kommer