Fellesreiser til Calpe

Ledig

Fellesreiser til Calpe
Send oss en forespørsel

Bli med på en av våre fellesreiser til 4* AR Diamante Beach Spa Hotel. 


Hotellet ligger kun 2 min. fra sandstranden i Calpe, rom med balkong, stort bassengområde og mange fasiliteter. Her vil vi ha ukentlige aktiviteter. Område har mange fine turmuligheter for deg som er glad i å gå.

Utflukter inkludert

Calpe er delt i 3

Vi blir bedre kjent med gamlebyen, og på by-strandpromenaden finner vi utgravingen av en gammel romersk by og Bano de la Reina fra 6000 år før Kristus. Sightseeingtoget vil ta oss med på en spennende rundtur. Vi spiser en deilig lunsj med drikke i den gamle fiskehavnen i Calpe.

Vakre Altea og populære Albir

Vi skal vandre i gamlebyen i Altea blant hvitkledde hus og opp til kirkeplassen i Altea. Vi besøker et lokalt marked hvor vi har tid til gode innkjøp før vi har en lunsj på Den Norske Bok-Cafe´n i Albir.

Calpe strandpromenade
Sightseeingtog
Calpe

Inkludert i prisen

 • Fly Norge - Alicante t/r inkl. 1 kolli per person
 • Transfer t/r Alicante flyplass og Hotel Diamante i Calpe
 • Overnatting i standard dobbeltrom
 • Halvpensjon hver dag
 • 2 spennende utflukter inkl. lunsj
 • Aktivitets- og utfluktsprogram
 • Reiselederservice

 

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
31.10.2020 Oslo 2 uker Standard dobbeltrom 14990 14,490,- 3,000,- Ledig Bestill

Prisinformasjon

På turen med avgang i oktober får du en bestill tidlig rabatt på kr 500 p.p. ved bestilling før 31.03.20

Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.


Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Hotellet har egen restaurant og bar, kafé og bassengbar. 2 utendørs bassenger, treningsfasiliteter, døgnåpen resepsjon og vaskeritjenester dersom behov.