Hebridene og Shetland – to turer i 2024

Vi planlegger to flotte turer i Vesterled til neste år: Shetland i juni 2024 og Hebridene i september 2024.

På begge turene er Kristin Prestvold med som reiseleder. Hun har hatt mange turer for oss til Skottland, Shetland, Orknøyene og Hebridene. Hun er til daglig fylkesarkeolog i Trøndelag fylkeskommune, og driver mest med formidling av kulturminner. Hun har skrevet bok om det nordlige Skottland, Orknøyene og Shetland, og høsten 2023 har hun permisjon fra jobben for å skrive bok om Hebridene. Hun er med andre ord en meget dyktig og kunnskapsrik reiseleder.

På turen til Shetland i juni regner vi med å fly med direktefly fra Norge til Shetland. Flyruten for turen til Hebridene er ikke bestemt ennå. 

Ta kontakt med oss dersom du er interessert i en av turene (eller begge….). Det er selvsagt helt uforpliktende, men det hjelper oss i planleggingen av turene å ha en viss peiling på hvor mange og hvem som er interessert i å være med.

Program og pris for turene legges ut så snart det er klart. Følg med!

Kristin Prestvold - Bilde

Reiseleder på turene blir Kristin Prestvold. Hun har vært reiseleder på flere av våre turer til Skottland, Irland og på Svalbard. Hun er arkeolog i Trøndelag fylkeskommune og har nettopp utgitt en kulturhistorisk reisehåndbok om nordre Skottland, ”Oppdag Vesterled”. Høsten 2023 har hun permisjon fra jobben for å skrive bok om Hebridene. Hun er med andre ord en meget dyktig og kunnskapsrik reiseleder.

Vi er her for deg

En reise med Solgruppen kan bli akkurat slik du ønsker deg. Du velger selv den flyplassen du vil reise fra, hvor du vil bo under oppholdet og selvsagt hvor lenge du ønsker å være der. Våre guider på destinasjonen er behjelpelig om du skulle ha spørsmål underveis i oppholdet.