Jul i fellesskap i Albir - bo hvor du vil i Albir eller på L´Alfas Oasis

Ledig


Glem julestria, snø og kulde. Bli med på vår tradisjonsrike juletur til Albir.


Feir jul og nyttår i Spania

Ikke sitt alene i høytiden, men feir i godt selskap. Bli med på vår tradisjonsrike juletur til Albir. Vi samles i fellesskap og tar del i norske og spanske juletradisjoner. I juleperioden tilbyr vi et rikholdig aktivitetsprogram. Som alltid bestemmer man selv hva man ønsker å delta på. Vi skreddersyr de fleste av våre reiser, også våre jule- og ny årsreiser. Reis når du vil og bli med på felles jule- og nyttårsfeiring (pristilbud og bostedsalternativer basert på kapasitet).

 

Eksempel på juleprogram

Juleboccia
Vi koser oss med gløgg, pepperkaker og boccia.
Julegrøt
Vi samles til mandel i grøten med marsipangris som premie.
Julaften
Vi tar buss til Sjømannskirken i Villajoyosa og er med på julegudstjenesten før vi spiser norsk julemiddag, nyter god drikke og sang i Albir.
Utflukt
Vi besøker den flotte gamlebyen i Gandia og spiser lunsj ved havnen.
Julelunsj
Vi samles til en felles lunsj med stor buffet av både kald og varm julemat.
Nyttårsaften
Det blir god mat, drikke og fest. Vi får servert en deilig nyttårsmeny og bobler i glasset. Senere blir det fyrverkeri, dans og moro.

Inkludert i prisen

 • Fly t/r Norge - Alicante
 • Transfer t/r Alicante flyplass - bosted
 • Opphold på valgt bosted
 • Julelunsj - varm og kald buffet
 • Julaften med middag inkl. tur til sjømannskirken
 • Heldagsutflukt inkl. lunsj
 • Nyttårsfest med middag
 • Aktivitets og utfluktsprogram
 • Reiselederservice

 

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Albir Azul

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
17.12.2022 Trondheim 3 uker Albir Azul Leiligeht 2 soverom 18990 6,405,- Ledig Bestill

Hotel Kaktus

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
17.12.2022 Trondheim 3 uker Hotel Kaktus Hotell inkl halvpensjon 26990 5,250,- Ledig Bestill

L'Alfas Oasis (tidl. Reuma Sol)

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
17.12.2022 Trondheim 3 uker L'Alfas Oasis (tidl. Reuma Sol) Hotell inkl frokost 17190 4,830,- Ledig Bestill

Albir Garden

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
20.12.2022 Trondheim 2 uker Albir Garden Leilighet 1 soverom 14990 2,240,- Ledig Bestill

Albir Playa Hotel & Spa

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
20.12.2022 Trondheim 2 uker Albir Playa Hotel & Spa Hotell inkl halvpensjon 18360 3,500,- Ledig Bestill

Albir Azul

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
20.12.2022 Trondheim 2 uker Albir Azul Leilighet 2 soverom 15690 4,270,- Ledig Bestill

Hotel Kaktus

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
20.12.2022 Trondheim 2 uker Hotel Kaktus Hotell inkl halvpensjon 20990 3,500,- Ledig Bestill

L'Alfas Oasis (tidl. Reuma Sol)

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
20.12.2022 Trondheim 2 uker L'Alfas Oasis (tidl. Reuma Sol) Hotell inkl frokost 14990 3,220,- Ledig Bestill

Sun Palace Albir

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. fra Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
20.12.2022 Trondheim 2 uker Sun Palace Albir Hotell 15690 3,080,- Ledig Bestill

Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier. Ta kontakt for priser fra andre avreiseflyplasser. 

På Alfas Oasis kan man velge mellom hotell eller leilighet 2 soverom, med 1 eller 2 bad. Ta kontakt med oss for ulike prisalternativer.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Anlegget som mange kjenner som tidligere Reuma Sol, heter nå Alfas Oasis og drives av et spansk selskap. Vi gleder oss over at vi igjen kan tilby reiser til dette flotte stedet  - ditt sted for helse/livsglede, trening og ferie.  Solgruppen tilbyr reiser hit primært fra september - midten av juni. 
Alfas Oasis ligger idyllisk til i appelsinlunden. Solgruppen har eget kontor her  (bemannet i perioder vi har grupper på bostedet) og hotellresepsjonen er åpen 24 t.
Det er anledning til å få fysioterapi, her er norsktalende sykepleier og lege på forespørsel.

Sun Palace Albir er et flott hotell som ligger 600 meter fra Albirstranden. Hotellet har romslige rom med møblert balkong, Rommene er godt utstyrt med TV, klimaanlegg, eget bad med hårføner. Gratis Wifi.

På anlegget er det også et eget SPA med boblebad, badstue og tyrkisk bad. Her er også innendørsbasseng og treningsrom.

Resepsjonen er døgnåpen.

Hotellet har egen Shuttlebuss som går den korte turen tur/retur Albir.


Sentralt beliggende leilighetskompleks like ved ”det tørre elveleiet” og drivingrange( golfbane ). Bare 100m fra strand og hovedgate. Alle leilighetene har balkong som enten har utsikt mot golfbanen eller mot elveleiet med morgen- eller ettermiddagssol. En leilighet på Albir Azul er perfekt for 2-4 personer, venner, par eller en familie. 

* Spesielle betingelser gjelder. 


Albir Garden er et leilighetshotell med 2-roms leiligheter fordelt i et hovedbygg og flere lavblokker. På Albir Garden er det en stor restaurant med mulighet for å kjøpe frokost, lunsj og middag. Hotellet har også egen stor bar ved siden av resepsjonen med aktiviteter/underholdning. Albir Garden ligger i et rolig område, nært hovedgaten i Albir.


Et flott 4-stjerners hotell sentralt i Albir nært til matbutikker, hovedgaten, vårt service-kontor og Bok-Cafe’n. Hotellet holder en høy standard og har blant annet et fint uteområde med svømmebasseng, utendørs jacuzzi og koselig hage. I tillegg har hotellet ett eget spa hvor man kan nyte diverse behandlinger som f.eks ansiktspleie, massasje og lignende.


Hotellet ligger vakkert til nede på stranden i utkanten av Altea. Hotellet er nyrenovert og tilbyr gjennomgående meget god standard.  Inkludert i prisen (med mindre noe annet er avtalt) er halvpensjon (frokost og middag), vann og vin til middag, fri disposisjon av safe, gratis wifi, fri bruk av treningsfasiliteter. Hotellet har også en bar som ligger nede i underetasjen, -1. Ved siden av restauranten og biblioteket. Hotellet ligger i et rolig område i utkanten av Altea, buss fra Altea til Albir tar ca 15 minutter og koster mellom €1-2. Hotellet passer ikke for de med større gangbesvær. Gratis shuttelbus fra hotellet til sentum og gamlebyen, ca 6 ganger per dag (med forbehold om endringer)

 


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum. 


På Los Alamos bor du på moderne leiligheter i umiddelbar nærhet til både sentrum og stranden med den flotte promenaden. Leilighetskomplekset har et felles hageområde med basseng.


Mundaka er et koselig leilighetshotell som ligger idyllisk til i den vakre fjellsiden i Albir. Dette hotellet er fint for de som liker å spasere, da det er noen slake bakker opp fra stranden og sentrum av Albir. Anlegget ligger tilbaketrukket i et rolig område og består av 3 blokker med totalt 20 leiligheter. Det er flotte turstier i området. Det er lagt opp til handledager der matvarer blir kjørt hjem for deg.

Dette er et lite utdrag skrevet av Tore Strømøy for Frøya.no 07. november 2015. Artikkelen i sin helhet kan leses på ved å trykke på linken Frøya.no

 

Les mer