Pakkereiser til L´Alfas Oasis (tidl.Reuma Sol) - rabatt på langtidsopphold

Ledig


Anlegget som mange kjenner som tidligere Reuma Sol, heter nå L´Alfas Oasis. Eiendommen eies av Norsk Revmatikerforbud (NRF) og drives av et spansk selskap. Siden pandemien har Solgruppen organisert reiser hit for mange lag, foreninger og enkeltpersoner.  
Alfas Oasis ligger idyllisk til i appelsinlunden ca 10 minutters kjøretur fra Albir og man kan gå både til Albir og Altea om man liker det. Anlegget består av en hotellbygning og leiligheter. Her er det mange steder å sitte ned å hvile, lese en bok, ha en god samtale eller å rusle rundt.
.     
Solgruppens reiselederservice, kontor og 24 timers vaktelefon
Å reise med Solgruppen gir deg trygghet - våre fantastiske medarbeidere i Albir tar godt hånd om alle våre gjester. Vi har alltid velkomstmøte etter ankomst, treffetider på hotellene våre flere ganger i uken og vi er alltid tilgjengelig om det skulle oppstå noe du trenger hjelp til. Solgruppen har 24 timers vakttelefon med en norsk stemme i andre enden. Alle våre reiseledere snakker norsk og spansk.
Velg selv når du vil reise og hvor lenge du vil være.
Vi organiserer både gruppeturer for lag og foreninger, kort og langstidsferie og fellesturer til L´Alfas Oasis.

Stedet har mange fasiliteter som:

 • hageanlegg
 • saltvannsbasseng*
 • stort utendørs svømmebasseng*
 • restaurant
 • stort treningsrom
 • innendørs oppvarmet svømmebasseng* 
 • jacuzzi*
 • sauna*
 • BBQ

Solgruppen har eget kontor ved patioen på  L´Alfas Oasis. Vi har et gult skilt som viser hvor vi holder til. Kontoret er bemannet i perioder vi har grupper på bostedet. Når vi har gjester på anlegget er døren til kontoret vårt alltid åpen - her er du hjertelig velkommen til å gå innom for å låne en bok også om vi ikke er tilstede. Solgruppen har også kontor i hovedgaten i Albir. På samme sted finner du også Bok-Cafe´n vår som er et kjent og kjært samlingspunkt for alle våre gjester. Her serveres både norske og internasjonale retter.
Hotellresepsjonen på L´Alfas Oasis er åpen fra 08:00 - 24:00. Fra 24:00-08:00 er det nattevakt på anlegget. 
Fordelskort - få rabatter og tilbud fra våre samarbeidspartnere
Ved ankomst får du Solgruppens fordelskort som gir deg rabatter til et rikt utvalg av butikker og tjenester.
Aktiviteter/Utflukter
Om du bor på  L'Alfas Oasis vil du kunne delta på Solgruppens utflukts og aktivitetsprogram. Hver uke får man et nytt program med blant annet flotte utflukter i området, ulike aktiviteter som felles middager, gårturer, strikkekafe, spanskkurs, boccia og for eksempel moteshow eller maleshow.  Her har du også mulighet til å møte andre gjester som er i Albir samtidig med deg - mange har funnet gode bekjentskaper på våre arrangementer.
Transport/Taxi
Pr i dag er det ikke shuttleservice på anlegget. Taxi kan bestilles i resepsjonen og er et rimelig alternativ for transport til og fra Albir. Trenger du hjelp til å bestille taxi så hjelper vi gjerne. 
Når Solgruppen har utflukter eller arrangementer vil det settes opp felles transport (om det er mange nok påmeldte) Ytterligere informasjon
om tider og priser publiseres på aktivitetsprogrammet man får utdelt ved ankomst. 
Butikk/Restaurant
Det er en liten butikk på L'Alfas Oasis som har et utvalg av drikke, pålegg, brød, tørrvarer etc. Åpningstider kan variere etter antall boende gjester.
Restauranten serverer inkluderte måltider om du har frokost, halvpensjon eller helpensjon inkludert i bestillingen din.  Restauranten har også en a la carte meny. Åpningstider kan variere etter sesong og antall boende gjester. Restauranten ligger ved utendørsbassenget og har både ute og innendørs servering.
Solgruppen har ikke ansvar for de åpningstider som hotellet til en hver tid setter for restaurant og butikk. Innhold og åpningstider i butikk kan variere i forhold til sesong og belegg på anlegget.
Trening, velvære, fysioterapi, sykepleiertjenester og lege (på forespørsel).
Anlegget har et godt utstyrt treningsrom, et innendørs oppvarmet svømmebasseng*, et utendørs svømmebasseng*, barnebasseng*  i tillegg til et  utendørs saltvannsbasseng*. Bassengene ute kan benyttes store deler av året men dette er selvsagt avhengig av vær og temperaturer.
Det er også en dyktig frisør på L'Alfas Oasis om du ønsker en klipp eller en deilig hodebunnsmassasje.
*Vi gjør oppmerksom på at Solgruppen ikke kan holdes ansvarlig for driftsmessige eller tekniske forhold knyttet til anlegget eller bassengene. Solgruppen kan heller ikke holdes ansvarlig for evt. krav Spanske myndigheter stiller til næringslivet i fht energisparing /oppvarming.

NB! Innendørsbassenget er pr tiden ute av drift. Vi har tett dialog med L´Alfas Oasis og vil oppdatere informasjon om åpning av bassenget så snart vi har mer informasjon om dette.

Solgruppen AS samarbeider med Fysiakos som drifter helsetilbudet på L´Alfas Oasis. Fysiakos har erfarne behandlere og tilbyr foruten fysioterapi også ulike velvære og omsorgstjenester. Ønsker du behandling under din reise må du gi oss beskjed om dette ved bestilling så vil vi veilede deg hvordan du går frem videre.Etter behandling vil Fysiakos hjelpe til med utfylling av dokumentene du trenger om du er berettiget refusjon hos HELFO.
Leie av hjelpemidler?
Har du behov for å leie rullator, rullestol, elektrisk scooter eller evt andre hjelpemidler så er vi behjelpelig med dette. Om du bestiller i god tid vil det du har leid leveres slik at det er på plass ved ankomst.
Hotell eller leilighet?
Velg mellom hotell med frokost, halv eller helpensjon eller leiligheter med 2 soverom og 1 eller 2 bad
I hotelldelen av anlegget er det heis, leilighetene er i lavblokker på 2 etasjer - her er det leiligheter på bakkeplan som er HC tilpasset.
Man kan også få et HC tilpasset rom på hotellet 

Inkludert i prisen

 • Flytransport tur/retur Norge - Alicante
 • Transport tur/retur flyplass på destinasjonen - L ´Alfas Oasis
 • Opphold på L ´Alfas Oasis i valgt kategori og reiselengde
 • Ukentlig aktivitet og utfluktsprogram
 • Solgruppens reiselederservice
 • 24 timers vakttelefon

Pris

Ønsker du et opphold på L´Alfas Oasis?  Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Alle priser er veiledende og er pr person. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier. Ta kontakt for priser fra andre avreiseflyplasser. 

På Alfas Oasis kan man velge mellom hotell eller leilighet med 2 soverom, med 1 eller 2 bad. Ta kontakt med oss for ulike prisalternativer.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.

 

 

 


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her