Pakketurer til Albir i vinter

Få plasser igjen

Stranden og promenaden i Albir
Send oss en forespørsel

Det er fremdeles ledige reiser til Albir til  vinteren. Slipp unna snø, slaps og is - nyt mange soltimer og lad batteriene før våren. Du finner informasjon om Albir ved å trykke her.  Du kan reise fra alle flyplasser i Norge. Avreise fra andre flyplass enn Værnes og Gardermoen kan medføre en endring i pris. 

Inkludert i prisen

  • Fly t/r Trondheim/Oslo - Alicante (andre flyplasser på forespørsel) 
  • Transfer t/r Alicante flyplass - bosted
  • Opphold på valgt bosted
  • Aktivitets og utfluktsprogram
  • Reiselederservice

Se hotellinformasjon nederst på siden

 

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Florida

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
01.02.2020 Oslo 4 uker Florida Leilighet med 1 soverom 18080 6,440,- Få plasser Bestill
01.02.2020 Trondheim 4 uker Florida Leilighet med 1 soverom 18080 6,440,- Få plasser Bestill

Florida

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
08.02.2020 Oslo 4 uker Florida Leilighet med 1 soverom 18080 6,440,- Få plasser Bestill
08.02.2020 Trondheim 4 uker Florida Leilighet med 1 soverom 18080 6,440,- Få plasser Bestill

Albir Parc

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
11.02.2020 Trondheim 4 uker Albir Parc Leilighet med 2 soverom 18500 7,000,- Få plasser Bestill

Albir 21

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
15.02.2020 Oslo 6 uker Albir 21 Leilighet med 1 soverom 24590 10,080,- Få plasser Bestill
15.02.2020 Trondheim 6 uker Albir 21 Leilighet med 1 soverom 24590 10,080,- Få plasser Bestill

Alle priser er oppgitt per person, er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.


Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Lyse og trivelige leiligheter nært strandpromenaden i Albir. Godt utstyrt. Balkong med utsikt mot Hotel Kaktus og Fundacion Frax, ca 100 m til stranden. Leilighetene har 1 soverom, kjøkken med kokeplater, mikro, brødrister og kaffetrakter, stue med sovesofa, 1 bad med dusj, vaskerom, klimaanlegg. Tv med norske kanaler og wifi. Balkong med utsikt mot Hotel Kaktus og Fundacion Frax, ca 100 m til stranden. Heis i bygget.


Sentralt beliggende leilighetskompleks like ved ”det tørre elveleiet” og drivingrange( golfbane ). Bare 100m fra strand og hovedgate. Alle leilighetene har balkong som enten har utsikt mot golfbanen eller mot elveleiet med morgen- eller ettermiddagssol. En leilighet på Albir Azul er perfekt for 2-4 personer, venner, par eller en familie.


Albir Parc er ett privat leilighetskompleks sentralt i Albir, nært vår servicekontor og Bok-Cafe`n. Stor leilighet med 2 soverom og 2 bad (dusj i badekar). Komplekeset har ett stort koselig fellesområde med basseng og gressplen.

 


Albir Plaza er et leilighetskompleks med 3-roms leiligheter. Albir Plaza er lokalisert i nærheten av vårt servicekontor og hovedgaten i Albir. Leilighetene er i 2 etasjer, med 2 soverom, stue og balkong med gode solforhold og bord med plass til 4. Komplekset har et fint bassengområde.


Florida er ett moderne leilighetskompleks med en koselig hage og uteområde med basseng. Flotte, godt utstyrte leiligheter. Florida ligger veldig sentralt like ved supermarked og nær hovedgaten i Albir og Solgruppens servicekontor. Bussholdeplass like ved. Ingen resepsjon og ingen safe. 


På Los Alamos bor du på moderne leiligheter i umiddelbar nærhet til både sentrum og stranden med den flotte promenaden. Leilighetskomplekset har et felles hageområde med basseng.


Leiligheter som ligger i samme bygg som vårt servicekontor. Leiligheten har to balkonger, den ene med morgensol.

Over flere år har vi utviklet et langtidsferieprodukt som er i henhold til Solgruppens verdier; reiseglede, trygghet, trivsel og fellesskap. Det hele begynte i Albir på Costa-Blanca kysten i Spania før vi utvidet med Gran Canaria i 2010 og Thailand.

Les mer