Forkort vinteren - reis til Gran Canaria 2021

Ledig


Forkort vinteren i Norge med et opphold i Gran Canaria.

Klimaet på Gran Canaria er herlig, og med gode temperaturer, lite regn og lav luftfuktighet gjør en reise svært godt for kroppen. Vi har fortsatt ledige leiligheter / rom til vinteren 2021.  Vi oppdaterer kontinuerlig pakkepriser og tilbud på denne siden.

Program og priser for vinteren 2021 kommer snart 

Les mer om Gran Canaria her

Inkludert i prisen

 • Flytransport Gardermoen - Gran Canaria tur /retur 
 • 1 x innsjekket kolli bagasje (2 kolli på reiser mer enn 56 dager)
 • 1 innsjekket håndbagasje
 • Transfer tur / retur flyplass ved Las Palmas - bosted
 • opphold i leilighet/rom og bostedskategori i valgt periode
 • Reiselederservice 
 • 24 timers vakttelefonservice

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Priser og tilbud kommer snart... 

Alle priser oppgitt gjelder per person når 2 personer deler. 

MERK. Dette er kun ett utvalg av det vi kan tilby. Kontakt oss direkte for pristilbud på andre datoer og reiselengder, samt avreise fra andre flyplasser. 

Vi tar forbehold om utsolgte tilbud og tar forbehold om endring i pris.


Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Arguineguin Park er et nytt eksklusivt leilighetshotell på vestsiden av Arguineguin. Leilighetene er romslige, meget godt utstyrt og innredet i nordisk stil. Bostedet har flere leilighetskategorier fordelt på flere bygg, alle med balkong eller terrasse med solsenger og hagemøbler.


Castillo de Sol ligger på østsiden av Puerto Rico. Nær Tamanaco, Casablanca og Carlota. Det er ca 200m til kjøpesenteret i Puerto Rico, med butikker, restauranter og barer. Hotellets beliggenhet gjør at du som gjest kan nyte en flott utsikt fra balkongen eller markterrassen.


Marina Elite er et populært anlegg med en flott beliggenhet, og med Atlanterhavet i front. Hotellanlegget ligger i bratt terreng langs kystvegen mellom Puerto Rico og Arguineguin, ca midt mellom begge. Promenaden langs kystvegen til Arguineguin er en fin gåtur, den populære Anfi stranden ligger bare 800 m unna. Marina Elite har flere leiligheteskategorier fordelt på flere bygg, alle med balkong. 


Vista Oasis er et avslappende og moderne bungalowanlegg i øvre del av Maspalomas. Anlegget har gode solforhold og fin utsikt. Det går gratis "strand busser" daglig til den fantastiske Maspalomas stranden.

Vi deler våre beste råd og pakketips fra mange år som tilbyder av langtidsreiser til Albir på Costa Blanca kysten i Spania. Vi får ofte spørsmål om hva som er lurt å pakke med i bagasjen når man skal på langtidsferie.

Les mer