Rayong og Paradisøya

Ledig

Koh Samet - paradisøya
Send oss en forespørsel

Rayong ligger et par timer med buss fra Jomtien. Her blir det tid til avslapping på de eventyrlige strendene. Krøll tærne i sanden, svøm med akvariefisker og send et ønske opp med lyslykta.


Vi besøker vingården Silverlake Valley hvor vi tar en rundtur med “Tomastoget” for å se vakre statuer og blomsterdekorasjoner før vi lærer litt om vinprodusjonen og smaker fortreffelig vin. Vi ser på Buddha Mountain et av verdens største Buddhabilder 130 m høyt og 70 m bredt. Etterpå kjører vi et kort stykke før vi spiser lunsj på jungelrestauranten Classic Forest Restaurant. I tillegg til god lokal mat og drikke besøker vi også grotten og mater fiskene i en av jungelens fiskedammer.

 

Bandara Sea restaurantBandara on Sea hotel

 

Vi ankommer det flotte strandhotellet Bandara On Sea på ettermiddagen her skal vi bo i 2 netter. Det blir strandliv, avslappning, god mat og drikke, trivelig samvær og nye opplevelser. Vi spiser middag på hotellet og nyter dets fasi- liteter. Vi kan rusle på stranden i solnedgangen. Etter frokost går vi bort til Kims restaurant hvor vår speedbåt venter på oss og tar oss med ut til Paradisøya i nasjonalparken Thailand National Marinepark.

 

BBQ på stranden i RayongBBQ på stranden i Rayong
SnorklingOm du vil kan du være med på snorkling
Sol og bad i RayongSol og bad i Rayong

 

Her kan man snorkle og bade i krystallklart vann. Det er som å svømme i et “akvarium”, med masse fargerike fisker og et imponerende rev. Ut til øya kan kan man kun komme med båt. De som snorkler kan også glede seg til flotte opplev- elser. Bl.a å snorkle igjennom en åpen grotte. Utpå dagen drar vi tilbake til Kims restaurant for deilig lokal mat og drikke. Etter lunsj har vi tid på egen hånd. Vi kan slappe av i solen ved stranden eller ved bassenget eller kanskje ta en deilig massasje. På kvelden skal vi sitte med tærne i sanden og spise BBQ. Vi skal sende opp lyslykter i mørket og overvære et imponerende lysshow som lokale ungdommer utfører. Etter en uforglemmlig kveld rusler vi tilbake til hotellet. Vi nyter en god frokost før vi bader litt og etter lunsj så setter vi snuten nordover mot Jomtien. Vi har et stopp ved et marked underveis. Vi ankommer hotellet på ettermiddagen.

 

Paradisøya - Koh SametParadisøya

Inkludert i prisen

 • Transport i buss
 • 2 overnattinger inkl. halvpensjon
 • 3 lunsjer
 • Utflukter som beskrevet
 • Norsk reiseleder

Ikke inkludert: Tips til guider

Avganger

 • 19.01.2020
 • 08.02.2020
 • 08.03.2020

Pris

  3 dager
Pris pr. pers når 2 deler 2 790 kr
Enkeltromstillegg   650 kr

Denne og de andre overnattingsutfluktene fra Jomtien kan bestilles på forhånd og reises på under din langtidsferie. Denne turen starter i Jomtien og du beholder rommet/leiligheten i Jomtien mens man er på tur. Turen bør bestilles på forhånd pga begrenset antall plasser.


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her