Rundtur i fascinerende Myanmar

Ledig

Bagan oversiktsbilde
Send oss en forespørsel

Myanmar, tidligere kjent som Burma er et av Asias vakreste og pittoreske land. Fantastisk natur, spennende byer, eksotiske inntrykk, farger, lyder og lukter.


Det er kort flytur fra Bangkok til Myanmars gamle hovedstad Yangon. Her møter vi vår lokalguide. Det blir sightseeing og lunsj før vi ser det største pilgrimsmålet i landet, den gullbe- lagte Shwedagonpagoden. Byen er preget av flotte bygninger fra den britiske kolonitiden og rødkledte munker på vei til og fra byens utallige templer. Vi tar også båten over elven for å se på de lokale landsbyene. Dette er som å komme til en annen verden. Vi skal også på oppdagelsesferd på et av byens mange markeder. Middag spiser vi ved innsjøen på kjente Karaweik Buffet og overværer et folkloreshow.

 

KaraweikVi spiser middag på den kjente restauranten Karaweik

 

Vi tar fly til Bagan som ligger ved Ayeyarwaddyelven, og tusenvis av tempelruiner ligger spredt utover sletten. Et uforgelemmelig syn som vi spesielt kan fornemme på toppen av en pagode i solnedgangens lys. For ca. 1.000 år siden ble det i en periode på 230 år reist tusenvis av templer til ære for Buddha. I dag er de gjenstående 2000 templene et imponerende syn og vitner om fortidens umåtelige rikdom. Vi bor på en fint hotell ved elven og spiser god mat og drikke. Det blir også besøk på lakk- arbeidsfabrikk, spesielt unik for Bagan. Vi skal også lære om Myanmars buddisttradisjoner. Fra Bagan til Mandalay kjører vi gjennom variert natur og små landsbyer. Mandalay er landets kulturelle hovedstad og nesten halvparten av alle landets munker bor i og omkring byen. Vi skal se på flere severdigheter før vi går over U Bein Broen som regnes som verdens lengste trebro. Her skal vi nyte solnedgangen.

 

U Bein BroenU Bein Broen
Treutskjæringer på Shwenandaw tempeletTreutskjæringer på Shwenandaw tempelet

 

Vi skal oppleve Shwenandaw Kyaung tempelet med sine fantastiske treutskjæringer, Kuthodaw pagoden, ofte referert til som verdens største bok. Her er fargerike markeder, historiske templer og små verksteder. Vi tar kveldsflyet fra Mandalay til Bangkok med kofferten full av reiseminner. En innholdsrik reise med mange opplevelser og inntrykk.

 

Kuthodaw pagodenEn munk ved Kuthodaw pagoden

Inkludert i prisen

  • Utflukter og innhold som beskrevet
  • 4 overnattinger inkl. halvpensjon (5 lunsjer)
  • Norsk reiseleder
  • Lokale guider

Ikke inkludert: Tips til guider og visum

Avganger

  • 25.01.2020

Pris

Bestill før 31.10.2019 og få kr 1000 i rabatt per person.

  5 dager
Pris pr. pers når 2 deler 10 990 kr
Enkeltromstillegg   1 700 kr

Denne og de andre overnattingsutfluktene fra Jomtien kan bestilles på forhånd og reises på under din langtidsferie. Denne turen starter i Jomtien og du beholder rommet/leiligheten i Jomtien mens man er på tur. Turen bør bestilles på forhånd pga begrenset antall plasser.
Vi tar forbehold om endringer og utsolgte tilbud.


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her