Fellestur med seniordans på Gran Canaria

Ledig

Seniordans i Thailand
Send oss en forespørsel

Bli med på en fellesreise med sol og varme, seniordans, sang og mye mer på Marina Elite, Gran Canaria


Vi har gleden av å kunne tilby seniordans på Gran Canaria i Balito Beach og hotellet Marina Elite. Komplekset ligger vakkert til ved sjøen, med fin utsikt og gode solforhold. Dette er turen for deg som danser seniordans, og vil reise på egen hånd eller sammen med gode dansevenner. Her er man altså ikke avhen-gig av at en større forening reiser sammen på fellestur, her vil seniordansere fra alle kanter av landet møtes til felles dans og opplevelser.

God mat og drikke
Marina Elite bassengområde
Fellesskap

Inkludert i prisen

  • Fly Oslo - Gran Canaria t/r inkl. 1 innsjekkete bagasje
  • Transport flyplass - bosted t/r
  • Overnattinger inkl. halvpensjon
  • Heldagsutflukt inkl. lunsj og drikke
  • Dans på hotellet med danseleder
  • Reiselederservice

 

Danseleder Bente HammerDanseleder
Bente Hammer

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Marina Elite

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Enkeltromstillegg Status
22.01.2020 Oslo 1 uke Marina Elite Leilighet med 1 soverom inkl. halvpensjon 10,990,- 2,065,- Venteliste Bestill
22.01.2020 Oslo 2 uker Marina Elite Leilighet med 1 soverom inkl. halvpensjon 16,990,- 4,150,- Venteliste Bestill
22.01.2020 Oslo 3 uker Marina Elite Leilighet med 1 soverom inkl. halvpensjon 20,990,- 6,810,- Venteliste Bestill

Marina Elite

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Enkeltromstillegg Status
29.01.2020 Oslo 2 uker Marina Elite Leilighet med 1 soverom inkl. halvpensjon 17,990,- 5,060,- Venteliste Bestill

Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo / Bergen, i gitte priskategorier.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.


Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Marina Elite er et populært anlegg med en flott beliggenhet, og med Atlanterhavet i front. Hotellanlegget ligger i bratt terreng langs kystvegen mellom Puerto Rico og Arguineguin, ca midt mellom begge. Promenaden langs kystvegen til Arguineguin er en fin gåtur, den populære Anfi stranden ligger bare 800 m unna. Marina Elite har flere leiligheteskategorier fordelt på flere bygg, alle med balkong. 

Vi deler våre beste råd og pakketips fra mange år som tilbyder av langtidsreiser til Albir på Costa Blanca kysten i Spania. Vi får ofte spørsmål om hva som er lurt å pakke med i bagasjen når man skal på langtidsferie.

Les mer