Seniordans i Albir høst 2021 - uten enkeltromstillegg

Ledig

Seniordans i solskinn , Albir, 16 - 30.10.2021

Bli med felles seniordansetur til Albir. Dette er turen for deg som danser seniordans, og vil reise på egen hånd eller sammen med gode dansevenner. Her er man altså ikke avhengig av at en større forening reiser sammen på fellestur, her vil seniordansere møtes under Spanias sol til felles dans og opplevelser.Albir er et fantastisk område med strandpromenade, spennende butikker, restauranter og marked, naturskjønne omgivelser og idylliske små nabobyer.

Trykk på bildene for å forstørre.


Vi har dyktige danseledere og erfarne reiseledere som også tar godt vare på den sosiale biten. Det er lagt opp til seniordans minst annenhver formiddag og noen etter-middager på hotel Kaktus. Solgruppens innholdsrike aktivitetsprogram kan bl.a inneholde bocciaspill, temakvelder spanskkurs, gåturer, bingo, strikkekafe på vår Norske Bok-Cafe og spennende utflukter i nærområdet. Vakt.tlf. 24t. Vi har i tillegg quizkveld, velkomstlunsj og en felles gåtur med lunsj og drikke for gruppen på denne turen. Reiseleder har faste treffetider og aktiviteter. 4* Hotel Kaktus ligger ypperlig til ved stranden i populære Albir. Halvpensjon m/vin og vann. Mange fasiliteter. På alle våre fellesreiser til Albir kan du utvide oppholdet, enten i forkant eller etter reisen. Reiselengde bestemmer du selv. Vi har mange bostedstyper i Albir, leiligheter eller hotell

Danseleder på turen er Bente Hammer. Priseksempler er satt med avgang fra Oslo eller Trondheim, men kontakt oss for tilbud fra din nærmeste flyplass.

Inkludert i prisen

Fly Norge - Alicante t/r inkl. 1 kolli per person

•Transfer t/r Alicante flyplass og Hotel Kaktus

•Overnatting i standard dobbeltrom

•Halvpensjon, frokost og lunsj eller middag

•Vin og vann til lunsj/middagene

•Dans på hotellet med danseleder

•1 velkomstmøte inkl. lunsj

•1 felles gåtur med piknik og vin•Aktivitets- og utfluktsprogram

•Reiselederservice

Reiselengde 2 uker:fra kr 16 490,-

Priseksempler

Reiselengde 2 uker : pris fra kr 16 490,- 

Hotellinformasjon


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.