Bridge i solfylte Albir 2021

Ledig

Tilbud og restplasser , Albir, 09 - 23.10.2021

Solgruppen tilbyr denne trivelige sydenturen med bridgeturnering for syvende gang. Vi ønsker nye og gamle bridgevenner hjertelig velkommen. Vi skal bo på det 4 * strandhotellet Kaktus, som ligger ved den flotte strand-promenaden. Uteområder, takterrasse med utsikt og basseng, norsk TV. Bar med musikk. På Hotel Kaktus spiller vi bridge 7 dager i uken

Trykk på bildene for å forstørre.


Ikke vær redd for å reise alene, her er vi som en ”storfamilie” på tur. Vi reiser med direktefly fra flere av de norske flyplassene. Om du ikke har mulighet til å reise med direktefly så vil vi være behjelpelig med å legge opp reisen med tilslutningsfly. På kveldene møtes vi til musikkquiz, bingo og felles middager. Vi skal ha ”Oktoberfest” på Den norske Bok-Cafe ?n en kveld i løpet av den første uken og Spansk Aften med tapasbuffet med dans og allsang i løpet av den andre uken, da spiser vi lunsj på Hotel Kaktus. I tillegg så har Solgruppen ukentlige aktivitet og utfluktsprogram for de som evt. ikke vil spille bridge. Bl.a tur til Altea, Guadalest, Alicante. Det sosiale blir også tatt godt vare på. Begrenset antall plasser, først til mølla først malt. Velkommen! Ønsker du å tilbringe lengre tid i sol-fylte Albir, kan oppholdet utvides.Velg selv varighet og om du vil bo på hotell eller i leilighet.

Inkludert i prisen

  • Fly t/r Trondheim / Oslo - Alicante (ta kontakt for andre avreiseflyplasser)
  • Overnatting i dobbelrom m/halvpensjon (frokost og middag inkl vin og vann) i valgt periode
  • 2 lunsjer
  • Reiselederservice og aktivitetsprogram
  • Oktoberfest / Spansk aften

 

Priseksempler

 

Priser oppgitt gjelder med avreise fra Oslo og Trondheim, vi flyr fra flere norske flyplasser, send oss en forespørsel eller ring oss.

2 uker fra Trondheim/ Oslo : 16 390.- Enkeltromstillegg kr. 225 pr natt.

Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.

Hotellinformasjon


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.