Seniordans i Albir vår 2023

– 1000,- i rabatt på de 10 første plassene!

Solgruppen inviterer til den populære Seniordanseturen til Albir. Dette er reisen for deg som danser seniordans, og vil reise på egenhånd eller sammen med gode dansevenner. Her vil seniordansere møtes under Spanias nydelige vårsol til felles dans og opplevelser.

Albir er et fantastisk område med spennende butikker, marked, restauranter, naturskjønne omgivelser og idylliske små nabobyer. Vi skal bo på strandhotellet Kaktus. Hotellet har beliggenhet på den flotte strandpromenaden. Nyt utsikten fra takterrassen, og utearealene. Hotellet har en bar med musikk og underholdning på kveldene.

Vår dyktig og erfarne danseleder og Solgruppens reiseledere vil ta godt vare på dans og det sosiale under vårens seniordansetur. Det er lagt opp til seniordans annenhver formiddag og noen ettermiddager på Hotel Kaktus. Mye inkludert!

SeniorDans – hva er det egentlig?
Seniordans er en danseform med mange variasjoner. Man ikke trenger å ha med partner. Velutdannede danseledere sørger for lettfattelig instruksjon. Det er ingen prestasjonskrav. Dansen er utformet på en måte som gjør den velegnet for eldre mennesker. Seniordans gir bedre fysikk, konsentrasjonsevne, trivsel og glede

Solgruppens aktivitetsprogram
Vårt innholdsrike aktivitetsprogram kan blant annet inneholde bocciaspill, spanskkurs, gåturer, bingo, strikkekafe på Bok-Cafe´n og spennende utflukter i nærområdet. Påmelding til de ulike aktivitetene og utfluktene gjøres i Albir etter ankomst.

Inkludert i prisen

  • Flytransport t/r Norge -Alicante
  • Transfer t/r fra flyplass på destinasjon – hotellet
  • Opphold i dbl rom inkl. 1/2 pensjon (frokost & middag) med vin & vann til maten
  • dans på hotellet med danseleder Bente Hammer
  • Dansekveld med middag på Bok-Cafe’n
  • 1 x lunsj på hotell Kaktus
  • Halvdagsutflukt til Benidorm
  • Piknik med lunsj og vin/brus
  • 24 timers vakttelefon
  • Solgruppens reiselederservice og aktivitetsprogram

Prisinformasjon

Oppgitt pris er med avgang fra Trondheim eller Oslo. *Forbehold om tillegg i pris for avreise fra andre flyplasser.
 Kampanje: de 10 første som bestiller får reisen til 16 790.- pr person – etter de 10 første er prisen 17 790.- per person!
 Enkeltromstillegg kr 230.- pr døgn.
AvreiseFlyplassVarighetBostedRomtypePris p.p. fraKampanjepris p.p.EnkeltromstillegStatus
25.04.2023Trondheim2 ukerHotel KaktusStandard dobbeltrom inkludert halvpensjon

17 790,-

16 790,-3220,-LedigBestill

Hotellinformasjon

Vi er her for deg

En reise med Solgruppen kan bli akkurat slik du ønsker deg. Du velger selv den flyplassen du vil reise fra, hvor du vil bo under oppholdet og selvsagt hvor lenge du ønsker å være der. Våre guider på destinasjonen er behjelpelig om du skulle ha spørsmål underveis i oppholdet.