Seniordans i Calpe

Ledig

Seniordans i Calpe
Send oss en forespørsel

Ta med venner fra alle kanter i Norge og møt hverandre til en trivelig dansetur i Calpe.


Bli med på seniordans på 4* AR Diamante Beach Spa Hotel. Hotellet ligger kun 2 min. fra sandstranden i Calpe, rom med balkong, stort basseng-området og mange fasiliteter. Her vil vi ha ukentlige aktivitetsprogram. Deilig sandstrand. Mange turmuligheter og sosiale aktiviteter.

Seniordansetur

Dette er turen for deg som danser seniordans, og vil reise på egen hånd eller sammen med gode dansevenner. Her vil seniordansere fra alle kanter av landet møtes til felles dans og opplevelser. Ta gjerne med ek- tefelle, venner, familie som ikke danser. Her er noe for enhver smak. Solgruppen har et ukentlig aktivitetsprogram som man kan ta del i. Kom hjem med oppladede batterier, økt livskvalitet og nye venner.

Strand i Calpe
Standard dobbeltrom
Dans på hotellet

Inkludert i prisen

 • Fly t/r Norge - Alicante inkl. 1 kolli per person
 • Transfer t/r Alicante flyplass og Hotell i Calpe
 • Overnatting i standard dobbeltrom
 • Halvepnsjon hver dag
 • 2 spennende utflukter inkl. lunsj
 • Aktivitets- og utfluktsprogram
 • Reiselederservice

 

Priser

Viktig info!

Dersom du reiser fra en annen flyplass enn hva som er oppgitt i prisoversikten, eller du ønsker en annen variant av reisen. Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 73 53 50 12

Avreise Flyplass Varighet Bosted Romtype Pris p.p. Kampanjepris p.p. Enkeltromstillegg Status
31.10.2020 Oslo 2 uker Standard dobbeltrom 15490 14,990,- 3,000,- Ledig Bestill

Prisinformasjon

Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier.

Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.


Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Hotellet har egen restaurant og bar, kafé og bassengbar. 2 utendørs bassenger, treningsfasiliteter, døgnåpen resepsjon og vaskeritjenester dersom behov.