Langweekend til Stockholm – med musikalen Änglagård

Bestill innen 01.06.2023 og få kr 1000,- i rabatt

Bli med på en uforglemmelig tur til Stockholm for å oppleve Rennebu og Trøndelags store musikalstjerne, Tuva B. Larsen! Hun har hatt stor suksess i musikalen «Så som i Himmelen», og nå skal hun spille nok en hovedrolle, i en helt nyskrevet musikal, bygd på filmsuksessen Änglagård. Tuva skal spille en av fire hovedroller, en av de andre hovedrolleinnehaverne er Tommy Körberg, kjent fra mange store musikaloppsetninger. I tillegg til musikalen, får du med deg en byvandring med lokalguide, og tid til å utforske Stockholm på egen hånd. I gåavstand fra hotellet er det mange severdigheter, og ikke minst shoppingmuligheter. Kanskje frister et besøk på Vasamuseet, eller Abba-museet?

Se trailer nederst i innlegget.

Tuva B. Larsen er født og oppvokst i Rennebu. Hun har hatt stor suksess i flere store musikaloppsetninger i Stockholm. Foto: Mats Bäcker
Stockholm

Dag for dag-program:

Torsdag 16. november

Vi setter opp buss fra Oppdal/Rennebu Trondheim til Værnes. Avreise fra Oppdal ca kl 13.00. Påstigning hele veien langs E6 til Trondheim og Værnes, for de som ønsker å benytte seg av tilbudet. Det er veldig sosialt, og man sparer mye på å slippe bompenger, parkeringsavgift osv. Direktefly fra Værnes til Stockholm med SAS, avgang kl. 18.05 , og buss fra Arlanda inn til hotellet vårt sentralt i Stockholm.

Fredag 17. november

Etter frokost kan de som vil være med på en byvandring med lokalguide. Hotellet er sentralt plassert bare minutter fra bl.a. Gamla Stan. For de som ønsker det, blir det felles tre-retters middag på restauranten på Oscarsteatern før forestillingen. Kl. 19.30 Musikalen Änglagård. Gode plasser!

Lørdag 18. november

Dagen fri til aktiviteter av eget ønske. Om interesse, kan vi sette opp en felles utflukt til Vasamuseet. I nærheten av det finnes også ABBA-museet.

Søndag 19. november

Etter en rolig morgen med god frokost på hotellet, sjekker vi ut og blir hentet av buss som kjører oss til Arlanda. Avgang med fly til Værnes kl. 15.35, ankomst 16.50. Der venter bussen på oss som kjører tilbake til Rennebu/Oppdal. Ankomst Oppdal ca. kl. 20.00

Gamla Stan

Musikalen Änglagård

Dette er en helt nyskrevet musikal, basert på Colin Nutleys filmsuksess fra 1992. Filmen handler om Fanny Zander (Tuva B. Larsen) som er på jakt etter sine røtter i en liten by i Vestgötland. Andre roller blir spilt av Tommy Körberg (bl.a. kjent fra musikalen Chess), Helen Sjöholm og Lindy Larsson. Forestillingen har premiere i september, men allerede i mars var mange billetter i november utsolgt!

Mer info om forestillingen her:  https://www.oscarsteatern.se/events/anglagard/

Hovedrolleinnehaverne: Tommy Körberg, Helen Sjöholm, Lindy Larsson, Tuva B. Larsen. Foto: Mats Bäcker.

Oscarsteatern

Teateret ble innviet i 1906 av Kung Oscar, og ble oppkalt etter han. De første 20 årene ble teateret drevet som en operettescene, og operetten Den glade enke ble satt opp her i 1907, som en av de første i verden. Siden har teateret vært et av Sveriges ledende musikalscene, med store oppsetninger som bl.a. My Fair Lady og The Phantom of the Opera, som fra 1989 til 1995 ble sett av over en million besøkende. Den siste store suksessen var den egenproduserte Så som i himmelen, med blant andre Tuva B. Larsen, som ble sett av over 220000 besøkende.

Oscarsteatern er et ærverdig teater som er kjent for store og flotte musikaloppsetninger.

Prisinformasjon

Inkludert:

  • Fly Trondheim – Stockholm t/r
  • Buss Oppdal/Rennebu – Værnes t/r
  • Hotell sentralt plassert i Stockholm, tre netter med frokost
  • Billetter til musikalen Änglagård på Oscarsteatern
  • Byvandring i Stockholm med lokal guide.

Pris: 9 990.- pr pers. Enkeltromstillegg: 2100.-

NB! To ledige plasser! Kr 1000.- i rabatt. Førstemann til mølla!

 Valgfritt tillegg:

  • Tre-retters middag på Oscarsteatern (Restaurant «Tredja Raden»): 750.- (eksl. drikke)

Har du spørsmål ang. denne reisen? Send epost til erling@solgruppen.no eller ring 9151888

AvreiseFlyplassVarighetPris p.p. i dobbeltromEnkeltromstillegg
16.11.2023​Trondheim4 dagerFra kr 9 900,- Kr 2 100,-Bestill