Vietnam, Hanoi og cruise i Halongbukta

Ledig


I Vietnams hovedstad opplever vi både småbysjarm og storbypuls, vakre franske hus i kolonistil og tusenvis av syklister. Hanoi er bygget langs Den røde elv, og den franske arven møter deg overalt, men også vakre templer, pagoder, naturlige sjøer, et virvar av sykler og den berømte en-søyle pagoden. Vi skal også besøke en lokal familie som skal lære oss å lage en lokal middag. Vi kjører gjennom frodige landskap ut til den vakre skjærgården. Vi blir med på et avslappende cruisedøgn på vakre Halong Bay, som står på UNESCOs verdensarvliste.


Det er en kort flytur fra Bangkok til Hanoi. Her skal vi bo midt i gamlebyen og opplevelsene står i kø. Det gjør også shoppingmulighetene. Vi som elsker mat, kunst, religion og historie blir forelsket i byen med en gang. Det blir byvandring og sightseeing. Vi skal bl.a til Litteraturens Tempel som ble bygget på 1100-tallet. Så går turen til Ngoc Son-templet, som ligger på en liten øy i den vakre Hoan Kiem-sjøen. Så blir vi kjørt i tradisjonell sykkeltaxi gjennom noen av de 36 sjarmerende handlegatene som fikk navnene sine etter hvilke varer som ble solgt der. Fenglset «Hanoi Hilton» var det amerikanske fanger som ga navnet under Vietnamkrigen. Sightseeingtur avsluttes med et tradisjonell vanndukketeater- forestilling.

 

HanoiTran Quoc pagoda i Hanoi

 

Vi skal lære noen vietnamesiske ord, før vi handler på markedet og lærer å lage lokal mat. Vi nyter middagen med en fantastisk utsikt utover Red River. På tur ut til båten ser vi rismarker, vannbøfler og hverdagslivet langs veien. I Halong City går vi ombord i en tradisjonell, behagelig “Djunke”. Ha Long-bukten er et av Vietnams mest særpre- gende naturområder. I bukten stikker hundrevis av grønnkledte kalksteinsklipper nesten loddrett opp av havet.

 

VietnamHanoi, Vietnam
Vietnamsk matVietnamesisk mat
Vietnam båttur i grotteBåttur i grotte

 

Det er masse aktiviteter man kan være med på på båten, men du kan også velge å slappe helt av og bare nyte livet og utsikten til øyene og de flytende fiskerlandsbyene eller kanskje ta en svømmetur i det turkisgrønne vannet. Vi skal nyte deilig mat og lære å lage grønnsaksdeokorasjoner. Både solnedgang og soloppgang er kan nytes fra dekk. Vi skal også ut i små båter som tar oss med til fantastiske grotter og vi besøker også et en lokal familie som viser oss hvordan de lever. Husk å ta med en jakke da det er litt kaldere i Vietnam enn i Thailand.

 

Rismark med vannbøffelHverdagslivet i Vietnam

Inkludert i prisen

  • Utflukter og innhold som beskrevet
  • 4 overnattinger inkl. halvpensjon (5 lunsjer)
  • Norsk reiseleder
  • Lokale guider

Ikke inkludert: Tips til guider og visum

Avganger

  • 28.02.2020

Pris

Bestill før 31.10.2019 og få kr 1000 i rabatt per person.

  4 dager
Pris pr. pers når 2 deler 7 990 kr
Enkeltromstillegg   1 550 kr

Denne og de andre overnattingsutfluktene fra Jomtien kan bestilles på forhånd og reises på under din langtidsferie. Denne turen starter i Jomtien og du beholder rommet/leiligheten i Jomtien mens man er på tur. Turen bør bestilles på forhånd pga begrenset antall plasser.
Vi tar forbehold om endringer og utsolgte tilbud.


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her