Aktiviteter og utflukter i Albir

Solgruppens reiseledere og aktivitører tilbyr faste aktiviteter som f.eks. vandreturer, bingo, spanskkurs, temakvelder, kaffekos, boccia, tapasrunder, felles restaurantbesøk, boccia, levende musikk, quiz, dansekvelder og allsangkvelder.

Viktig for oss er sosialt fellesskap og godt humør. Hver uke kommer nytt aktivitetsprogram, som varierer fra uke til uke og er tilpasset antall besøkende og det som skjer i lokalmiljøet. Vi har mange som reiser alene, og det blir lagt vekt på livsglede og sosialt samvær.

Solgruppen arrangerer mange spennende og interessante utflukter. Man får også ta del i mye av Spanias mangfoldige kunst, kultur, historie, folklore, gastronomi, dans og musikk. Våre reiseledere er til enhver tid oppdatert både på det som skjer i det spanske og det norske miljøet

Santa Pola og Tabarca

Dette er den ultimate sommerutflukten så lenge været er bra. Vi kjører båt ut til sjørøverøya Tabarca og utforsker øya før vi har litt egentid til bading eller annen avslapning.

Guadalest

En av våre mest populære utflukter. Guadalest er en fjellandsby av arabisk opprinnelse fra det 8. århundre. Spanias tredje mest besøkte turistplass. Denne turen bør man ikke gå glipp av.

Alicante

Vi har flere forskjellige utflukter som tar for seg forskjellige deler av denne vakre storbyen. Følg med på ukeprogrammet.

Bocopa

Dette er en meget populær vintur til en av de bedre Bodegaene. Vi får en god innføring i produksjonen av en av Alicantes beste viner. Lokal vin og mat.

Liten utflukt til Benidorm

Vi tar lokalbussen ned, og besøker den spennende gamlebyen som skiller Playa Levante og Playa Poniente. Vi rusler også rundt i shoppinggatene.

 

Valencia

Til denne flotte storbyen har vi også forskjellige alternativ når det gjelder utflukt. Noen ganger drar vi til gamlebyen, andre ganger til vitenskapsmuseet eller det berømte akvariet.

Moraira

Vi reiser forbi Calpe og bort til Spanias St. Tropez. En av våre favorittsteder. I Moraira får man skikkelig norsk sommerfølelse. Svaberg, sjø og båtliv samt en utrolig trivelig liten by med muligheter for litt shopping. Men husk: alt er dyrere i Moraira

Calpe

Ifac klippen er et kjent landemerke. Kjent er også fiskeauksjonen og de fantastiske fisk- og skalldyrrestaurantene. Calpe har en sjarmerende gamleby, hvor vi spaserer litt rundt før vi spiser en deilig lunsj.

Denia

Vi tar lokaltoget til Denia og besøker den spennende borgen før vi spiser i havna.

Bocopa

Dette er en meget populær vintur til en av de bedre Bodegaene. Vi får en god innføring i produksjonen av en av Alicantes beste viner. Lokal vin og mat

Villajoyosa

Villajoyosa har mye spennende å by på, blant annet Valors sjokoladefabrikk og en av de mest spennende arkitektoniske områdene. Villajoyosa er på Unescos liste over bevaringsverdige områder

Fornøyelsesparker

Området rundt Benidorm byr på Mundomar med sjøløve-, delfin- og papegøyeshow, Terra Natura dyrepark, Terra Mitica fornøyelsespark og Aqualandia badepark.

Guadalest

Fjellandsbyen av arabisk opprinnelse fra det 8. århundre. Landsbyen henger i fjellsiden 595 m.o.h. og er en av Spanias mest besøkte severdigheter. 

Markedstur til Altea

Vi tar rutebussen bort til markedsplassen i Altea. Koselig tur, med mulighet for litt shopping. Utvalget skiller seg litt fra markedet i Albir.

Elche

Her besøker vi ofte Skofabrikken Salvador Artesano før vi fortsetter ned til enten Elche, eller El Corte Ingles hvis vi skal ha en ren shopping-tur.

Shoppingtur til Benidorm

Vi besøker den spennende gamlebyen som skiller Playa Levante og Playa Poniente. Vi rusler også rundt i shoppinggatene.

Nattklubbaften Benidorm Palace

Spanias svar på Moulin Rouge. Flott 4-retters middag og drikke og et forrykende danseshow. Dette må du få med deg i hvert fall en gang i livet.

Tarbena

 Vakre og historiske Tarbena ligger i fjellkjeden mellom Callosa og Calpe. Vi skal se Tarbenas flotte kirke og vil oppleve landsbyens sjarm og med en utsikt som sent vil glemmes.