Gruppereiser

Vi skreddersyr reiser for firma, lag og foreninger

Kollegialt samhold  via faglige opplevelser

Stadig flere virksomheter i privat og offentlig sektor oppdager verdien av å oppleve noe sammen utenfor kontorets eller produksjonslokalets trauste tralt. Vi i Solgruppen utfordres stadig til å legge inn faglig innhold med sosial lagbygging på reiser rundt omkring i Europa og USA. Med de rette reisemålene så er dette ikke så vanskelig. Slike konsepter er velutviklet i andre vestlige land og vi har et nettverk med profesjonelle reiselivsfolk som leverer om igjen og om igjen.  Bilfabrikker, universiteter, byggeprosjekter,
etater, messer, festivaler og utstillinger i fremmede land er eksempler på
faglige reisemål som vi har oversikt over og kan tilby for arbeidsplasser på
tur. Selvsagt kombinert med gode hotell og restaurantopplevelser. Vi kvalitetssikrer også utgiftssiden på slike reiser og kan lokke med en egen kostnadsgaranti når du arrangerer en reise med jobben. Ikke å forglemme så har vi flere selgere som står klare til å rykke ut til din arbeidsplass for å planlegge den neste gruppereisen. 
Kontakt oss da vel!! 

Eventyret kan bli deres gruppes reiseminne

Vi i Solgruppen arrangerer spennende reiser for vennelag, foreninger, kor, korps og andre reise-sammenkomster året rundt. Vi skreddersyr turene ut ifra hvilken anledning og ønsker dere sammen har for reisen. Ut i Europa, Afrika, USA og resten av verden har vi et stort kontaktnett av lokale verter som venter på å ta imot akkurat din gruppe, og passe på at dere får de opplevelsene dere ønsker og den standarden dere forventer der dere ønsker å dra. 

Våre utadvendte og erfarne reiseledere følger gjerne med fra Norge og ut i verden og tilbake igjen. Solgruppen tar vare på deres bekymringer og kvalitetssikrer reisene slik at deres turkomité kan glede seg til hver dag på reisefot som om de var en vanlig reisende. Selvsagt bidrar vi også med å ta inn påmeldinger, sende ut faktura og skaffe de nødvendige person-opplysningene som kreves på reisemålet. I forkant av gruppereisene kan vi arrangere reisekvelder for de som er inviterte til å delta på turen slik at flest mulig får lyst til å delta. 

Etter turen er det alltid fint å samles for å gjenoppleve turene, også slike gjensynstreff kan vi i Solgruppen delta på.

Vi tenker tur hele døgnet 365 dager i året – ta kontakt og vi kan ta deres gruppe med ut i eventyret.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende prat!