30 år med reiseglede!

Velkommen inn i Solgruppens jubileumsår!

Det er 30 år siden, vår gründer Anita Elisabeth Bekken,  startet planleggingen for det som skulle bli starten på en eventyrlig reise. Det startet med Solbussen som gikk fra Trondheim til Albir på Costa Blanca kysten. Gjennom årene kom nye reisekonsepter til med både buss, fly og cruise til mange destinasjoner.  Gjennom alle disse årene har vi tilbudt reiseglade nordmenn reiser til fjern og nær. Solgruppen tilbyr i dag et bredt spekter av reiser for privatpersoner, grupper, firma og foreninger.

Fra 18.10.23 starter jubileumsfeiringen vår  med en fantastisk bussreise – jubileumsavgang med blant annet Anita Bekken som reiseleder. Reisen går gjennom Rhindalen til Lyon, via Barcelona før vi ender opp i Albir hvor vi skal feire med musikk, dans og underholdning i en hel uke!  Det blir også anledning til å reise ned til Jubileumsfeiringen i Albir med fly fra den 24.10.23.

Vi gleder oss til å ha deg med på tur!

Våre kataloger gjennom 30 år!

Våre destinasjoner

Vi er spesialister på gruppereiser, firmareiser, kort og langtidsferie til Albir på Costa Blanca-kysten i Spania, langtidsferie til Gran Canaria, temareiser i Europa og Amerikareiser. Vi tilbyr pakkereiser med avganger fra de fleste norske byer, evt. med tilknytningsfly.
En fellesnevner for våre reiser er sosialt fellesskap, trygghet, trivsel og reiseglede.  Ønsker du å reise på firma- eller gruppereise skreddersyr vi reisen dit dere vil i verden!

Reiser for alle og en hver

Vi har egne skreddersydde fellesreiser for individuelle gjester og har lang erfaring med å skreddersy gruppeturer for lag, bedrifter, foreninger m.m.
Vi har gode samarbeidspartnere, og setter sammen reisen uansett om dere velger storby, buss, tematurer eller cruise. Alt fra enkle pakker med fly og hotell til totalpakker med aktiviteter, møtelokaler, restauranter, billetter til musikaler og fotball, guider, sightseeing, gaver på rommet inkludert, m.m.

Våre medarbeidere på Trondheim kontoret

anita

Anita Bekken
Gründer

Ingrid Sjøvik - Daglig leder

Ingrid Sjøvik
Daglig leder

Erling

Erling Hansen
Amerikabussen

ann kristin

Ann-Kristin J Lykken
Kontorleder

Elisabeth.S (1)

Elisabeth Sandvik
Reisekonsulent

En trygg reisepartner

Solgruppen har hovedkontor i Trondheim sentrum og et eget servicekontor i Albir sentrum, og også reiseledere på Gran Canaria. 
Våre medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at din ferie skal bli trivelig og opplevelsesrik. Personlig service og god oppfølging er viktig for oss. Du reiser trygt og godt med Solgruppen.