Gran Canaria

Gran Canaria beskrives som et kontinent i miniatyr. Øya er frodig og naturskjønn om man beveger seg fra kyststripen hvor turistbyene ligger. De fleste velger Gran Canaria på grunn av det gode klimaet om vinteren med Golfstrømmen som sørger for god og jevn temperatur både i sjø og luft hele året.

Reisemål på Gran Canaria

Om Gran Canaria

Gran Canaria er den 3. største av Kanariøyene med 1560 m2 og det nest høyeste folketallet. Klimaet er det beste og mest stabile vi kan tilby, man kan trimme og trene gjennom gåturer og fysisk aktivitet så ofte man vil. Dette hjelper med å smøre kroppens maskineri.

Et langtidsopphold i dette klimaet gir helsegevinst både for kropp og sjel. Det finnes norske fysikalske behandlingssteder på øya.

Reiselederservice

Når du reiser med Solgruppen enten alene eller med reisefølge, skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt. I det du lander anbefaler vi at gjestene skrur på mobiltelefonen i tilfelle reiselederen vil vite om du er trygt framme, og kan beregne tid til du er på plass i leiligheten hvor du skal bo.

Det står alltid en reiseleder eller en sjåfør utenfor ankomsthallen på flyplassen med Solgruppenskilt eller navn, klar til å kjøre deg trygt fram til ditt bosted. Gjester med behov for assistanse vil bli prioritert og fulgt opp ekstra ved ankomst.

I løpet av oppholdet er reiseleder tilgjengelig ved treffetider på ditt bosted en gang i uken hvis det er spørsmål, eller om det skulle være noe man trenger hjelp til.

Vi har også 24 timers vakttelefonservice slik at du får tak i reiseleder dersom en nødsituasjon skulle oppstå. Vi har treffetider på bostedene og det vil være sosiale treff i høysesong både i Arguineguin, Sonnenland og Puerto Rico.

Aktiviteter på Gran Canaria

Ofte stilte spørsmål​

Du kan trykke på og fylle ut skjema på vår nettside for den aktuelle reisen. Du kan sende oss en forespørsel på solgruppen@solgruppen.no eller ringe oss på telefon 73 53 50 12

Nei, Solgruppen selger ikke forsikring. Vi anbefaler at du tar kontakt med ditt forsikringsselskap.

Passet ditt er både et reisedokument og legitimasjon. Det kan du bruke for å dokumentere hvem du er i alle situasjoner og overalt hvor du reiser. Nasjonalt ID-kort med reiserett er gyldig som reisedokument når du skal reise til EU-/EØS-landene og Sveits, samt enkelte andre land.

Ca 2 uker før avreise sender vi ut reiseinformasjon. Denne er det viktig at du leser nøye.

Du vil få tilsendt faktura på epost. Ønsker du å betale med kredittkort, følger du linken som sendes deg sammen  med bestillingsbekreftelsen.  De  som ikke har epost, vil få tilsendt en giro og betaler på vanlig måte i banken/nettbanken.

Har du bestilt en pakkereise med Solgruppen er alltid transport til ditt bosted inkludert.

Om ikke annet er avtalt har alle 1 kolli bagasje inkludert. Størrelse og antall kg vil stå på ditt reisebevis fordi dette avhenger av hvilket flyselskap du reiser med.

Du kan bestille assistanse samtidig som du bestiller din reise. Assistanse fram til flytrapp, assistanse opp flytrappen eller assistanse helt frem til  setet.

Veksling av innhold
Tilgjengelige helsetjenester

Vi benytter legene hos Atlantic Clinic i Puerto Rico.

Du kan selv bestille fysioterapi på Valle Marina eller i Arguineguin.

klima
Puerto Rico
Camí Vell d'Altea, 51, 03581 l'Alfàs del Pi, Alicante, spain
×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

Vi er her for deg

En reise med Solgruppen kan bli akkurat slik du ønsker deg. Du velger selv den flyplassen du vil reise fra, hvor du vil bo under oppholdet og selvsagt hvor lenge du ønsker å være der. Våre guider på destinasjonen er behjelpelig om du skulle ha spørsmål underveis i oppholdet.