Langtidsferie Altea

Om langtidsferie Altea

Middelhavets perle
Byen er delt i tre områder, sentrum, strand- promenaden og kirkeplassen i gamlebyen. På kirkeplassen ligger den vakre kirken med de Altea-blå, glaserte kuplene. Altea er kjent for blåfar- gen, som man kan se igjen i alt fra kunst og malerier til dører på de små husene. Flere malere, poeter og forfattere har valgt å bosette seg her på grunn av de vakre omgivelsene. Altea er kjent for sitt gode klima og sitt spesielle lys. Det er flere flotte turmuligheter i området, både i en av de mange fjellene i bakgrunnen og fra strandpro- menaden hvor man kan spasere helt inn til Albir. Hotel Cap Negret Km 159, N-332, 03590 Altea

Reiselederservice
Våre reiseledere har treffetider og aktiviteter flere ganger ukentlig. Det vil også være mulig å bli med på alle Solgruppens arrangementer i Albir om man ønsker det. Bussen til Albir går ca 1 km fra hotellet.

Praktisk informasjon Det er en del bakker, trapper og sjarmerende trange gater i gamlebyen i Altea. Man kan velge å ta hotellets shuttlebuss, eller spasere over broen eller gjennom boligområdet fra Hotel Cap Negret og inn til sentrum, eller til strandpromenaden. Her er det dessverre ikke så godt egnet om man har gangvansker eller behov for hjelpemidler for å ta seg frem.

Terrasse på hotel Cap-Negret
Flott utsikt fra gamlebyen i Altea