Om Solgruppen

Våre medarbeidere på Trondheim kontoret

Anita Bekken, Solgruppens grunderAnita
Grunder
Ann-Kristin Lykken, kontorleder på SolgruppenAnn-Kristin 
Kontorleder
Erling Hansen, leder for AmerikabussenErling 
Amerikabussen
Berit Dahl, reisekonsulent på SolgruppenBerit 
Reisekonsulent
Kjersti Alstad Dyndal, reisekonsulent på SolgruppenKjersti Reisekonsulent
Ingrid, reisekonsulent på SolgruppenIngrid
Reisekonsulent
Julie Eilertsen, reisekonsulent på SolgruppenJulie
Reisekonsulent

 

Våre destinasjoner

Solgruppen er en turarrangør som helt siden 1994 har arrangert reiser, primært for eldre, for de som ønsker å ta turen utenfor Norges grenser med fly, båt eller buss. Vi er spesialister på kort og langtidsferie til Albir på Costa Blanca-kysten i Spania, og på langtidsreiser til Gran Canaria og Thailand. Vi tilbyr pakkereiser med avganger fra de fleste norske byer, evt med tilknytningsfly. En fellesnevner for våre reiser er sosialt fellesskap, trygghet, trivsel og reiseglede. Våre egne reiseledere møter deg på flyplassen og bringer deg trygt frem til "ditt nye hjem" i solen.

Fellesreiser

Vi har egne skreddersydde fellesreiser for individuelle gjester og vi har lang erfaring med å skreddersy gruppeturer for f.eks. lag, bedrifter, pensjonistforeninger eller fotballag m.m. Vi har gode samarbeidspartnere, og vi setter sammen reisearrangementet uansett om dere velger storby, buss, golf- og tematurer eller cruise. Alt fra enkle pakker med fly og hotell til totalpakker med måltider, aktiviteter, møtelokaler, utflukter, transfer, restauranter og menyforslag, billetter til musikaler og fotball, guider, sightseeing, gaver på rommet inkludert. 

 

Reis trygt med Solgruppen

Solgruppen har hovedkontor i Trondheim sentrum og et eget servicekontor i Albir sentrum og på Gran Canaria. I Thailand har vi base i Jomtien, på New Nordic hotels hvor det er norske ansatte.
Våre medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at din ferie skal bli trivelig og opplevelsesrik. Personlig service og god oppfølging er viktig for oss. Du reiser trygt og godt med Solgruppen. Solgruppen er medlem av reisegarantifondet. Du kan lese mer om hva dette innebærer i det gule feltet nederst på siden.                                         

Mer informasjon

Solgruppen har også spesialisert seg på skreddersydde sportsreiser og gruppereiser til Amerika, henholdsvis under produktnavnet 'Sportsevent' og 'Amerikabussen'. Er du medlem av et lag/forening som skal på tur? Solgruppens Ann-Kristin og Amerikabussens Erling stiller gjerne på et møte eller holder et reisetreff. Ta kontakt på telefon 73 53 50 12.

Følg oss på Facebook og les vår blogg, vi har også en youtube-kanal.

Les våre reisebestemmelser

Les vår personvernerklering

 

 


Din trygghet - vårt ansvar

 Solgruppen er medlem av reisegarantifondet

Solgruppen er medlem av Reisegarantifondet. Dette er viktig for deg som gjest, da du alltid kan være trygg på at du er sikret mot tap dersom Solgruppen går konkurs/ved insolvens. Når du kjøper en pakkereise av oss er den regulert av  Pakkereiseloven. Det er den ikke dersom man kjøper fly og/eller bosted på egen hånd. Som arrangør garanterer vi

  • At reisen du har kjøpt, er slik som det er oppgitt i markedsføring og brosjyrer, og som avtalt.
  • At du er garantert bosted på destinasjonen i tilfeller hvor bostedet har for eksempel skiftet eiere eller gått konkurs.
  • Dersom et flyselskap går konkurs eller hvis flyet blir innstilt, garanterer vi at du snarest mulig kommer deg til destinasjonen du har bestilt.
  • I tillegg er det vårt ansvar å hjelpe til når det oppstår mangler på reisen, enten ved bostedet eller annet. (Normalt dekkes ikke disse punktene av vanlig reiseforsikring.)