Sykkelreise til Oliva Nova i Spania

Oliva Nova Golf and Beach Resort ligger idyllisk til ved havet ca 1 times kjøring nord for Alicante. Oliva Nova består av flere leilighetskompleks i tillegg til selve hotellet, men vi bruker fortrinnsvis leilighetskomplekset Las Dunas for syklister. Der har vi sykkelgarasje, sykkelvask og verksted. Oliva Nova ligger i rolige omgivelser som er perfekt for sykling i kombinasjon med rekreasjon og hvile.

Vi skreddersyr din sykkelreise etter eget ønske. Reis når du vil og vær så lenge du ønsker. Vi tilbyr pakkereiser fra alle avreiseflyplasser.

De flotte forholdene gjør området til et av de mest attraktive innen treningsleire for sykkel. Med meget god standard på veiene og særdeles lite trafikk samt store variasjonsmuligheter i løypeprofiler er dette en perle for syklister. Du kan velge fritt mellom flatt, småkupert og fjell. Anlegget og veiene i området brukes flittig av profesjonelle syklister og lag. Vår norske reiseleder er til stede på alle reisene og bidrar etter behov. Det kan være reperasjon av sykkel, tips til utflukter eller lignende. Vi setter opp forslag til turer, og er med på de fleste selv. Sportsevent organiserer også  sykkelutleie. Under sykkelturene sykler vi forbi flere små landsbyer, hvor det kan være hyggelig å ta en kaffe/lunsj pause. Alle reisende får utdelt sykkelkart med løypeprofiler.

Info under oppholdet

Sykkelturer

Vi har opprettet en egen facebookside for info om planlagte sykkelturer, transfertider osv under oppholdet. Dette er en lukket gruppe, så du må be om å bli medlem av gruppen. Du kan melde deg ut eller inn av gruppen når du vil. De som ikke har facebook kan melde fra ved ankomst så vi kan bli enige om alternative måter å gi info på.

Hver dag kl.10.00 (tidspunkt kan avvike enkelte dager, følg med på infosiden på facebook hver dag) er det oppmøte ved resepsjonen på Las Dunas hvis du vil være med på fellesturer. De fleste dager settes det opp en tur der en fra SportsEvent blir med. Det er selvsagt frivillig om man blir med på denne turen eller avtaler en tur med andre. Info om turplaner kommer på facebook vanligvis 2 dager før eller senest kl. 19.00 dagen i forveien.