Laila og Bjørn ved starten av turen i 2022 (der de avsluttet i 2009): Adams Street i Chicago

Route 66 - med MC eller buss?

Skal man reise langs Route 66 på motorsykkel, eller er reiseopplevelsen bedre dersom man er med på en busstur? Vi i Amerikabussen vil selvsagt fremheve bussturen…. Men på turen i 2022 var det med et par som har prøvd begge deler. Laila og Bjørn Dahl fra Harstad kjørte Route 66 på motorsykkel i 2009, og var med Amerikabussens tur i 2022. Her er deres opplevelse.

Route 66 – med bil og motorsykkel

I august 2009 fikk vi oppfylt en drøm om å kjøre Route-66 fra Los Angeles til Chicago. Det var en fantastisk opplevelse, The Mother Road reise i 14 dager, ca 4200 km på MC.

Da vi leste at Amerikabussen arrangerte Route-66 tur i august 2022, var vi snar til å melde oss på, tenkte denne fantastiske reise må vi oppleve igjen. Med bussreise kan vi slappe av og virkelig nyte turen på en annen måte, uten ansvar: Andre kjører for deg. Bjørn gledet seg masse til å få oppleve og se turen han hadde kjørt for 13 år siden med MC. Det ble for oss spennende å starte der vi avsluttet turen for 13 år siden. Det ble mimretur på noen av stedene, andre steder ble nye opplevelser. Vi må si vi ble overrasket over hvor mange steder vi ikke hadde vært tidligere. Bussturen var en fantastisk opplevelse! Kjøreturen startet hver morgen med Willie Nelson «On The Road Again», god stemning og nyttig info over alle stedene vi kjørte og skulle innom.

Midpoint 2009
Midpoint 2022

Vi anbefaler Route-66 med Amerikabussen, en opplevelse for livet! Veldig dyktige kunnskapsrike guider Nina og Erling, fantastisk god service og veldige fine hoteller.

Vi har vært så heldige å få oppleve Route-66 både med Amerikabussen og MC.

Laila og Bjørn Dahl

Harstad

Laila og Bjørn Dahl - Santa Monica Pier Rt 66
Slutten på turen i 2022 (der de startet i 2009)